2777
2789
عنوان

بچه هابیاین درمورد بورس حرف بزنیم

142 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یک سال ونیمه ۱۰ تومن توبورس گذاشتم هرروزم چک میکنم الان ۶۵۰۰ شده چرا آخه این لعنتی اینجوریه؟ خودم اصلاهیچی بلدنیستم یکی ازدوستام که سوادبورسی بالایی داشت برام خرید کرد همینجوری ضررمیده چکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرشما ممکنه اوضاع بورس روبراه بشه؟

تو کوتاه مدت که اصلا جای امیدی نیست یعنی مردم بی اعتماد شدن به دولت و خود دولت هم هیچ کاری نمیکنه برای جلب اعتماد 

ببخشید میتونم بپرسم سهام کدوم شرکت رو دارین ؟

من بیچاره چی بگم که ۱۰۰ میلیون پول بی زبون ریختم تو بورس لعنتی دیگه فکر نمیکنم اثری ازش مونده باشه

فقط میتونم بگم خدا براشون نسازه . دسترنج ده سالم بود🥺

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
من بیچاره چی بگم که ۱۰۰ میلیون پول بی زبون ریختم تو بورس لعنتی دیگه فکر نمیکنم اثری ازش مونده باشه ...

خدالعنتشون کنه من واسه ده تومن افسردگی گرفتم خداصبرت بده عزیزم انشاالله یه دری به تخته بخوره درست بشه😔

شتران چخزر سپیدار

شتران که سهم ارزنده ای هست ولی متاسفانه وضع بازار خرابه و هیچ امیدی نیست 

اون دوتا رو نمی‌دونم ...میدونید اگر به دید کوتاه مدت میخواین بهش نگاه کنید فعلا بورس ضرر اندر ضرر هست 

مگر اینکه بذاریدنش بمونه اصلا نگاش نکنید تا ببینیم آینده چطور میشه 😣😣😣

فقط اونی برنده شد که رانت خبری،داشت و مثل خودشون بزن دررو شد!! بردا شت و رفت من به شخصه برام نمیص ...

منکه شاغل نبودم همونم باکلی منت و خواهش از شوهرم گرفتم خدا نابودشون کنه 

شتران که سهم ارزنده ای هست ولی متاسفانه وضع بازار خرابه و هیچ امیدی نیست  اون دوتا رو نمی‌دونم ...

آخه یک سال ونیمه گذاشتم هرروزم چک کردم توضرربودن اگه بجاش دستمال توالت میخریدم حالا چندبرابرشده بود ببخشید عصبانیم