2777
2789
عنوان

شوهرم اوسکوله یا چی😐

830 بازدید | 52 پست

تو تاپیک قبلی هم گفتم همش من دارم بهش پیام میدم خستم کرده دیگه دیشب بهش پیام ندادم اونم هیچی نگفت حتی صبح هم پیام نداد ظهر ساعت ۲ یه پیامک داده میگه :«سلام خوبی» منم جوابش دادم بعد اون غیب شد حتی جوابمو نداد الان تو واتساپ یه «سلام» خالی فرستاده 😐 کاملا مشخصه واسه اینکه از سرش باز بشه که من نگم پیام ندادی اینارو میگه :/// عصابم خیلی خرابه خودش که به خانوادم زنگ نمیزنه بقیه از من سراغشو میگیرن منم بجز سلام احوال پرسی چیزی باهاش ندارم که بخوام به بقیه بگم . با این رفتاراش روز به روز بیشتر ازش زده میشم ، بقیه دوران عقد و نامزدی شیرین ترین زمان زندگیشونه مال من شده زهرمارم همش تقصیر این بی عقل و خانوادشه ، الان میخام بهش پیام بدم به نظرتون چی بگمش؟ که یکم بخودش بیاد

باهم مهربون باشید:)

توام ی مدت گلع نکن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از پیام دادن خوشم نمیاد. پیام دادن یه مدت جذابیت داره. چرا کال نمی کنین خب؟ 

خب حتی تماس هم نمیگیره 😐 مگه اینکه من بهش زنگ بزنم هیچی هم نمیگه بهش میگم چه خبر میگه سلامتیت هیچی من چی بگم بهش 

باهم مهربون باشید:)