2777
2789
عنوان

برنامه افزایش قد😍😍

26066 بازدید | 74 پست

کیا از این برنامه نتیجه گرفتن؟؟

من ۱۷ سالمه ۳۰ روزشو انجام دادم اما هنوز نتیجه نگرفتم. قدم ۱۵۶🙁🙁🙁

اگه کسایی انجام دادن و نتیجه گرفتن بگن چند وقت و چند بار در روز انجام دادن ممنون❤❤❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی قرص بگم ۷ سانت رشد کنی؟

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
ی قرص بگم ۷ سانت رشد کنی؟

بگو.عوارض نداره؟ این برنامه یعنی نتیجه نمیده🙁

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
روشی بلدید که بشه قدو اندازه گرفت بدون متر؟😐

ن والا 😑😂

بگو

شربت زینک+قرث ال ارژنین ۵۰۰ اصلشه 

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
من  16 بودم  2 هفته 2 سانت رشد کردم بعد ول کردم بعد ی مدت دوباره شروع کردم دورشو کامل ...

الام قدت چنده؟؟

بگو.عوارض نداره؟ این برنامه یعنی نتیجه نمیده🙁

شربت زینک+قرص ال ارژنین ۵۰۰ اصلشه 

ن فقط زودتر پریود میشن اونایی ک تا حالا پریود نشدن

من بعد ۲ ماه البته مرتب هر روزم انجام نمی‌دادم  ۴ سانت اضافه کردم

چند سالگیانجام دادی من نصفشو رفتم شیر هم میخورم اما همو نتیجه نداده:(

راستی الان قدت چنده