2777
2789
عنوان

برنامه افزایش قد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26090 بازدید | 74 پست
از اینا که ماهواره هم تبلیغ میکنه؟

ماهواره نداریم😅 ولی از مکمل های ورزشیمه قبل ورزش میخورم (بدنسازی کار میکنم)

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
شربت زینک+قرص ال ارژنین ۵۰۰ اصلشه  ن فقط زودتر پریود میشن اونایی ک تا حالا پریود نشدن

ممنون عزیزم .خودت استفاده کردی؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم .خودت استفاده کردی؟؟

بله

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
من اینم امتحان کردم تاثیر داشت ولی ورزش خیلی تاثیر داره  از پارسال که اینارو انجام دادمو ورزش ...

بله ۷ سانت  قد میکشین (تحریک کننده هورمونه)

من اینم امتحان کردم تاثیر داشت ولی ورزش خیلی تاثیر داره  از پارسال که اینارو انجام دادمو ورزش ...

شما چند سالتونه؟؟ورزش این برنامرو انجام دادین؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌