2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب دلمو شکوند +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چیکار کردی؟دعوا سره چی بود؟

شهر ما از اینجا دوره 

۶ماهه که منو نبرده هروقت می‌خواهیم بریم یه اتفاقی میوفته یبار مامانش مریض میشه یبار داداشش حالش بد میشه یبار خواهرش خواب بد میبینه 

خب منم آدمم اینجا تنهام هیچکسو ندارم از صبح تا شی تو خونه ام افسرده شدم مریض شدم 

میگم منو برا روز پدر ببر اونم عصبی شد هرچی از دهنش در اومد گفت

خدایاشکرت ❤
۱۸ سالمه نزدیک به ۱۹  ۱۰۰۰کیلومتر

اگه از بابت مالی مشکلی نداری بلیط هواپیما بگیر یک ساعته میرسی سعی کن همسرتو عادت ندی به اجازه دادن یا ندادن سعی کن مستقل باشی خانوما وقتی استقلال دارن جذاب تر و قابل تحسین تر هستن و یه آقا هیچوقت به خودش اجازه نمیده هررفتاری دلش بخواد با یه خانوم قوی بکنه 

اگه از بابت مالی مشکلی نداری بلیط هواپیما بگیر یک ساعته میرسی سعی کن همسرتو عادت ندی به اجازه دادن ی ...

نه مشکلی ندارم با اینکه خودم برم 

ولی شوهرم اجازه نمیده 

اون حتی نمیزاره من تا دم در حیاطمون برم چه برسه یه شهر دیگه

خدایاشکرت ❤
نه مشکلی ندارم با اینکه خودم برم  ولی شوهرم اجازه نمیده  اون حتی نمیزاره من تا دم در حیا ...

خب عزیزم سعی کن به بهانه های مختلف نرم نرم بیرون برو خریدی انجام بده برگرد اصلا نیازی به دعوا و ناراحتی نیست آروم پیش برو

خب عزیزم سعی کن به بهانه های مختلف نرم نرم بیرون برو خریدی انجام بده برگرد اصلا نیازی به دعوا و نارا ...

آخه عزیزم شوهرم وقتی میره بیرو در و از پشت قفل میکنه البته من کلید دارم ها ولی میدونم برم بیرون دعوا میشه

خدایاشکرت ❤