2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممن شهرستانم اینجا لیزر ندارن 

لیزر دروغه مگراینکه بری پیش دکتر سعادت یاکلا دکتری که لیزر بااسپاینال وبیهوشی انجام بده بیحسی موضعی چرته محضه من فیشرم خوب شده بابدبختی اماگوشتاش موندن وبهترین متخصص جراح شهرمون گفت لیزر دروغه .... ولی بخدا عملش سخت نمیشه چون ببین من خودم کشیدم توهرروز درد میکشی دیگه حالا یه هفته نقاهت بعد عملم روش فوقش اگه بیمه تکمیلی داری بادکتر صحبت کن یه شب بمونی بیمارستان و برات پمپ درد بزنن که هیچی نفهمی ...

لیزر دروغه مگراینکه بری پیش دکتر سعادت یاکلا دکتری که لیزر بااسپاینال وبیهوشی انجام بده بیحسی موضعی ...

سسلام 

شما عمل کردی 

چه جوری عزیزم فیشرت خوب شد 

والا انقد اینجا گفتن عملش سخته و فلان 

یعنی فیشر مزمن بدون عمل خوب نمیشه؟

جواب ابلهان خاموشی است
من باشیاف کوهن شتر ودنبه گوسفندی ودرمان یبوست خوب شدم ولی عملش راحته واقعا میگم 

ببین ی بار با ایینه نگاه کن واقعا دو طرف زخم بسته شده؟ 

شاید مال شما مزمن نبوده که خوب شده

جواب ابلهان خاموشی است
ببین ی بار با ایینه نگاه کن واقعا دو طرف زخم بسته شده؟  شاید مال شما مزمن نبوده که خوب شده

مال من تقریبا ۵ماهی طول کشید خوب شه واقعا زجرکشیدم ولی عملش فو۳ العاده سادس ازدردی که الان میکشی کمتره ... مال منم خلفی وقدامی بود الانم توپری جاش خیلی دردمیکنه فقط گوشتای موندش😫😫😫

مال من تقریبا ۵ماهی طول کشید خوب شه واقعا زجرکشیدم ولی عملش فو۳ العاده سادس ازدردی که الان میکشی کمت ...

ووای مال من از کناره 

خدایا شما پنج ماه من الان یک ساله دارمش گاهی که عود میکنه خیلی اذیتم 😢😢😢

جواب ابلهان خاموشی است
مال من تقریبا ۵ماهی طول کشید خوب شه واقعا زجرکشیدم ولی عملش فو۳ العاده سادس ازدردی که الان میکشی کمت ...

ااون گوشتای اضافش مهم نیست اصل کار خوب شده 

جواب ابلهان خاموشی است

ببعد از یک سال من ی مدتیه که فهمیدم خوب نشده ی روز با اینه نگاه کردم دیدم چه رخم عمیقیه

از بعد از زایمان این جوری شدم مدام باید حواسم باشه یبوست نگیرم

جواب ابلهان خاموشی است