خدا نگذره ازشون منم وقتی باردار بودم با شوهرم با خواهرش اونقدر اذیتم میکردن به گریه مینداختنم ک نگو ...
من بدترین مادرشوهر تو اطرافم دیدم اهل تیکه انداختن و نیش و کنایه بود
مگه چیکار میکردن؟
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی کارا میکردن دشمنم نمیکرد همش هم زیر سر خواهرشوهرم بود اونقدر اذیتم کرد ک منو بچه امو دق داد بچه ...
ای وای ، خدا نگذره ازشون
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نه کارشونو کردن ی ساله قهرم خونه پدرم میخوان طلاقم بدن هیچوقت حلالشون نمیکنم
نمیدونم چرا واقعا بعضی آدمها وجدان ندارند .خودشون دختر ندارند ببیند ک فردا یکی زندگی دختر خودشون رو خراب کرذ؟ منم خیلی اذیتم کردند .
میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من