2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 37 پست
خدا نگذره ازشون منم وقتی باردار بودم با شوهرم با خواهرش اونقدر اذیتم میکردن به گریه مینداختنم ک نگو ...

من بدترین مادرشوهر تو اطرافم دیدم اهل تیکه انداختن و نیش و کنایه بود

مگه چیکار میکردن؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
به بهونه بردن بچت به بهداشت ، برو پزشک قانونی یا دادگاه اونجا راهنماییت میکنه اگه جدی برخورد نکنی ع ...

کاش میتونستم برم ولی اصلا خوب نیستم له لهم به معنی واقعی کلمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بدترین مادرشوهر تو اطرافم دیدم اهل تیکه انداختن و نیش و کنایه بود مگه چیکار میکردن؟

خیلی کارا میکردن دشمنم نمیکرد همش هم زیر سر خواهرشوهرم بود اونقدر اذیتم کرد ک منو بچه امو دق داد بچه ام توی ۷ماهگی مرد بخاطرشون

خیلی کارا میکردن دشمنم نمیکرد همش هم زیر سر خواهرشوهرم بود اونقدر اذیتم کرد ک منو بچه امو دق داد بچه ...

ای وای ، خدا نگذره ازشون

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نه کارشونو کردن ی ساله قهرم خونه پدرم میخوان طلاقم بدن هیچوقت حلالشون نمیکنم

نمی‌دونم چرا واقعا بعضی آدمها وجدان ندارند .خودشون دختر ندارند ببیند ک فردا یکی زندگی دختر خودشون رو خراب کرذ؟ منم خیلی اذیتم کردند .

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
خیلی کارا میکردن دشمنم نمیکرد همش هم زیر سر خواهرشوهرم بود اونقدر اذیتم کرد ک منو بچه امو دق داد بچه ...

ای وااای خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم 

امیدوارم دیگه غم نبینی بهترینارو خدا بهت بده آرامش و صبر و سلامتی و در آخر عاقبت بخیری نصیبت بشه الهییی