2777
2789
اسی ببخشید چشمامی ❤️ولی ایکاش اسرائیل موشک بزنه کل مدارسو بمباران کنه دیگه اسم این زندان آزکابانو نش ...

بخدا دردسریه

درس بخوای بخونی باید پول داسته باشی

پولم که می دی عذاب می کشی

نخواب بخونیم باز همینه باید پول داشته باشی😩😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من غیر دولتی درس میخونم ماز هم ثبت نام کردم اگه سوالی داری بپرس

عزیزم غیر دولتی تست اینا کار می کنن؟طوری که نیاز نباشه کلاسای دیگه بری؟یا بازم شبیه دولتیه؟

بخدا دردسریهدرس بخوای بخونی باید پول داسته باشی پولم که می دی عذاب می کشینخواب بخونیم باز همینه باید ...

منی که فکر میکردم تو عاشق درسی و الان...😂😂

اسی جان❤️

همون عکس.😂

فهمیدی که..؟

مهربون سایتتونم

عزیزم غیر دولتی تست اینا کار می کنن؟طوری که نیاز نباشه کلاسای دیگه بری؟یا بازم شبیه دولتیه؟

ببین من مامانم دبیره فیزیکه همون چیزی که تو مدرسه نمونه الان با من کار میشه با اونا هم کار میشه حتی شاید بیشتر اما رقابت بین بچه ها خیلی خیلی کمه

که البته اونم شنیدم تو شهرهای بزرگتر متفاوته😑

نمیدونم والا دبیر خوب تو شهرتون نیست؟ با اون کلاس بردار

نمیشناسم زیاد

از موسسات مختلف زنگ می زنن هم قیمت غیر دولتی پول می گیرن

می خوام بدونم این موسساتی برم بهتره یا غیر دولتی خوب

ببین من مامانم دبیره فیزیکه همون چیزی که تو مدرسه نمونه الان با من کار میشه با اونا هم کار میشه حتی ...

نمونه خیلی بهتره به نظرم

من رفته بودم توی لیست ذخیره خبر نداشتم دیگه ثبت نامم نکردن

الان فقط مونده دوتا گزینه دولتی و غیر دولتی

از لحاظ رقابتم نمی دونم چجورین 🥲😂

بخون سال بعد آزمون ورودی میانپایه نمونه دولتی بده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین