2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 37 پست

بشکنه دستش

عزیزم اون درک نداره

تو سعی کن رامش کنی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا متاسفم برای همچین شوهرای ک دست روی ضعیف تر از خودشون بلند میکنن ناراحت نباش اسی ی جایی خانوادهی شوهرت تاوان اینکارشونو میدن نمیدونم چی گیرشون میاد اینکار رو میکنن

خیلی وحشیههه  زورم نمرسه بهش  بدتر میزنه

با ی وسیله از خودت دفاع کن، 

چوبی چماقی چیزی 

اون خانواده فلان فلان شدشم بگیر از هفت جا قطع رابطه کن باهاشون 

اینم پسر همون خانوادس

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
ان شاءالله خدا به خودت و زندگیت آرامش بده عزیزم

ان شالله عزیزم .

ان شالله خداوند بهت دلی مملو از شادی و صبر بده بهت 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
از خداشه که پاشم برم  اونم بره شکایت کنه

شکایت کنه ک پای خودشم گیره

کتکت زده اگه اثارش مشخص باشه میتونی بری پزشک قانونی شکایت کنی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
شکایت کنه ک پای خودشم گیره کتکت زده اگه اثارش مشخص باشه میتونی بری پزشک قانونی شکایت کنی

صورتم کبود شده 

چجوری میتونم شکایت کنم؟؟

نمیتونم از خونه برم بیرون شر میکنه

بچه شیر میدم میترسم انقدر حرص میخورم و گریه میکنم شیرم خشک بشه 

خدا نگذره ازشون منم وقتی باردار بودم با شوهرم با خواهرش اونقدر اذیتم میکردن به گریه مینداختنم ک نگو اون موقع ۱۷سالم بود خونریزی کردم ازبس اذیتم کردن خدا ازشون نگذره با اینک دوسال از این مسئله میگذره ولی هنوزم فراموشش نکردم 

خدا نگذره ازشون منم وقتی باردار بودم با شوهرم با خواهرش اونقدر اذیتم میکردن به گریه مینداختنم ک نگو ...

الانم خانوادش دخالت میکنند ؟!

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
خدا نگذره ازشون منم وقتی باردار بودم با شوهرم با خواهرش اونقدر اذیتم میکردن به گریه مینداختنم ک نگو ...

خدانمیگذرهههه میدونم بالاخره جواب پس میدن 

منم هل دادم زیر دلم درد میکنه اونموقع داغ بود نفهمیدم الان خیلی درد میکنه 

خطر داره ینی؟

صورتم کبود شده  چجوری میتونم شکایت کنم؟؟ نمیتونم از خونه برم بیرون شر میکنه

به بهونه بردن بچت به بهداشت ، برو پزشک قانونی یا دادگاه اونجا راهنماییت میکنه

اگه جدی برخورد نکنی عادت میکنه هی دست روت بلند کنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."