2777
2789
عنوان

این پول حلاله یا حروم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 37 پست

خب معلوم که حلال نیست اون واسطه ازجیب خودش داده خدامیدونه راضی هست یانه مقصرکع اون نبوده فقط ی واسطه بوده 

و خودتون عقل دارید باید بفهمید ک این کاراالکی هست نبایداصلابحث می‌کردید دیگه آدم عاقل میدونه الکی هست این چیزا

اگه اون یارو دعا گره برگردونده ک پول خودته ولی اگه واسطه از جیب خودش داده باشه که احتمالا راضی نیست& ...

پول قبول نمیکنه پول رو بدم به یه یتیم 

تموم میشه شرش؟؟؟ 

البته که مال خودمه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰تومن  من بازم میگم من پولو نخواستم چون اصلا ناچیزه

شاید ترسیده براش مشکل پیش بیاد 

بنظرم برگردونید ب خودش 

چون اون راضی نباشه یک مساله است 

و کمک ب یتیم یک مساله دیگس 

همپوشانی ندارند

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
پول قبول نمیکنه پول رو بدم به یه یتیم  تموم میشه شرش؟؟؟  البته که مال خودمه

خب پس همون پولو بجای اینکه بدی به این سیدای کلاهبردار نذر یه فقیر کن انشالله دعات برآورده میشه 

شاید ترسیده براش مشکل پیش بیاد  بنظرم برگردونید ب خودش  چون اون راضی نباشه یک مساله است& ...

پس نمیگیره گلم 

من به زور که نگرفتم 

بعدشم من باهاش رابطه ای ندارم که ببینمش 

ولی می‌خوام به خودش بگم که دادم به یه نیازمند

خب پس همون پولو بجای اینکه بدی به این سیدای کلاهبردار نذر یه فقیر کن انشالله دعات برآورده میشه 

نمیخوام دیگه مشکلم حل شه 

فقط می‌خوام دینی گردنم نمونه

پس نمیگیره گلم  من به زور که نگرفتم  بعدشم من باهاش رابطه ای ندارم که ببینمش  ولی ...

قبل از اینکه پول رو ب نیت اینکه می دید ب نیازمند 

به واسطه بگید من این پول رو نمیخوام و میخوام بهتون برگردونم 

یا شماره حساب بدید بزنم کارتتون و یا شماره حساب شخصی که بنظرتون نیازمنده بدید بزنم ب کارتون 

وگرنه خودم میدم به یک نیازمند و از گردن خودم رد میکنم 

هر جوابی که داد همون کارو بکنید

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم