2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چنده؟؟چن وقته داری؟محاسنش چیه

دو سال پیش من سامسونگ خریدم ۱۳تومن دوستم کلور خرید ۱۱و نیم 

من ناراضی نیستم اما نسبت به پولی که دادم راضی هم نیستم..

اما کلور دوستم عالیه. هم بزرگتر و جادار تر از بقیه یچخال هاست. هم میوه رو عالی نگه میداره.

میوه توی سامسونگ من خیلی خوب نمی مونه

من دوو دارم عالیه ولی گرونتره

من لباسشویی از این ۲قلو ها دارم ولی سخته برام ابکشی لباس ها ک دربیارم از ماشین قفسه سینم درد میگیره باهاش کلا با ۱۰میلیون میشه لباسشویی اتوماتیک خرید ۹کیلویی باشه؟؟

مال شما دوو دارین قیمتش چنده؟

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
من لباسشویی از این ۲قلو ها دارم ولی سخته برام ابکشی لباس ها ک دربیارم از ماشین قفسه سینم درد میگیره ...

من چند روز پیش توی یه لوازم خونگی بودم اسنوا رو داشت به یکی میداد ۱۰ و نیم 

الان کلور نمیدونی چنده؟

نمیدونم

ما برا لباسشویی چند روز پیش رفته بودیم لوازم خونگی.. داشت میگفت شرکت کلور از نظر خدمات پس از فروش هم عالیه.

گفت یه نفر یه یخچال خریده قفسه داخلیش یه ترک پنج سانتی نامحسوس داشته. زنگ زدن شرکت، سر یک هفته اومدن یه در جدید نصب کردن رفتن

گفت توی این چند سالی که اجناس کلور میارم اولین بار بود یه جنس مشکل پیدا کرده بود که فوری هم درستش کردن