2777
2789

پسرم از وقتی بدنیا اومد خیلی گریه میگرد.یعنی شب و روزمون گریه بود.تو شب فقط دوساعت اونم روپام یا نعنو میخابید و بقیه تا صبح گریه...وقت غذا.وقتی دسشویی.ی نفر جدبد ک میدید.وقتی جایی میرفتیم.همش گریه باصدای وحشتناک.دو ساله ونیم ب بعد بهتر شد.ولی همچنان گریه ائو بود.

حالا ک شش ماه از زایمان دومم میگذره.دوباره علایمش شدید شده.اصن غذا نمیخوره.اصن قاشق دستش نمیگیره  حتی اگ از صبح تا شب گزسنه باسه.تو شلوارش جیش میکنه.تو حموم نمیزاره کلشو بشورم...همشم جیغ و گررررریه شدید.جوریه خواهزش از صدای گریه اش میترسه‌.خسته شدم .انقدر تشویق کردم نشد.تنبیه کردم نشد..‌.چیکار کنم.تو روخدا کمکم کنید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف نمیزنی؟بپرس علت گریه اش چیه؟چی دوس داره

میپرسم.خیلی زیاد.کلن خیلی باهم حرف میزنیم.دقیق همچی براش ت ضیح میدم.اخر گریه اش همیشه میگ ببخشید تکرار نمیکنم.واقعن خسته شدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قدوزنش چطوره

چهار ساله و نیمه.وزنش بیست کیلو قدشم شوهرم چند روز پیش گرفت.گفت نرماله...

[QUOTE=226448877]دوران بارداری راحت داشتی یا استرس داشتی [/QUOTEچون زود باردارشدم.سه ماه بعد ازدواج از نظر روحی تحت فشار بودم چون دختر خیلی احساسی بودم و شوهرم نبود.واقعن بیشتر وقتها حس بدی داشتم...

[QUOTE=226448877]دوران بارداری راحت داشتی یا استرس داشتی [/QUOTEچون زود باردارشدم.سه ماه بعد ازدواج ...

یه مشاوره کودک حتما ببر. بعدشم سعی کن زیاد تو جمع باشه مخصوصا جمعی ک همسن و سالاش باشن. 

خیلی بغلش کن ببوسش محبت کن بهش ولی زمانایی که گریه میکنه بگو اصلا صداتو نمیشنوم تا زمانی که گریتو تموم نکنی نمیتونم بهت گوش بدم و واقعا هم دیگه گوش نده حتی جملتو تکرار هم نکن بذار متوجه بشه با گریه کارش پیش نمیره و حرفش شنیده نمیشه 

[QUOTE=226448877]دوران بارداری راحت داشتی یا استرس داشتی [/QUOTEچون زود باردارشدم.سه ماه بعد ازدواج ...

اصلا ربطی به دوران بارداری نداره بچه منم همینه اشکش دم مشکشه دیوونم کرده

تو بارداری هم هیچ استرسی نداشتم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

منم دخترم ۴/۵ سالشه اینطوریه، قد و وزنش که خوبه، 

الان از باباش میترسه گریه شو کم کرده 

من دوران بارداریم دندون درد شدید داشتم فک میکنم ازون باشه

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
اصلا ربطی به دوران بارداری نداره بچه منم همینه اشکش دم مشکشه دیوونم کرده تو بارداری هم هیچ استرسی ن ...

بچه شما وزنش خوبه؟ دختر من ۱۶ کیلوئه وزنش ثابته 

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼