2777
2789
عنوان

سوال مهمتر

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 94 پست
نه من شلختگیو از شما شنیدم شلختگیه خود را گردن شعروشاعری نیانداز

آره منم شاعر و خطاطم و شلخته هم نیستم 😆

اما از مرد شاعر می‌ترسم

توی مردای شاعر فقط نزار قبانی به نظرم به یه نفر وفادار و عاشق بوده تا آخررر 😆 بقیه اکثرا پی معشوقی دگرن...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شاعر و خطاطم و شلخته هم نیستم 😆 اما از مرد شاعر می‌ترسم توی مردای شاعر فقط نزار قبانی به ...

😀😀😀😀میدونم که میگم

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم
دقیقا‌.مخصوصا در مورد ساعت خواب و بیداری 

خب پس شاید اونم نخواد با شما ازدواج کنه 😆 بگه شلخته نمیخوام!

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
آره منم شاعر و خطاطم و شلخته هم نیستم 😆 اما از مرد شاعر می‌ترسم توی مردای شاعر فقط نزار قبانی به ...

منکه تا این سن پی معشوق نبودم چه برسه معشوق دگر

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
بله اقا هستم عزیز. اینکه هنرمندان خانم مخصوصا شاخه هنری خودم زیاد اهل زندگی مرتب و منظم نیستن و این ...

وا چه ربطی داره

خیلی از خانم ها هستن ک بسیار متهعد ب زندگی هستند و در کنارشم کار هنرشون رو ادامه میدن

من خودم چندین نمونه رو دیدم که عکاس بودن و عکاسی های مذهبی هم میکردن

چون مشهد هستم خیلی زیاد هم دیدم

اگه از هنر سینما مد نظرتونه که اونا اصلا ازدواج نمیکنن ک بخوان متعهد باشن  

کلا از ادما با یکی دو نفر اطرافتون نتیجه گیری کلی نکنین

و این تعهد هم ربطی به هنر و غیر هنر نداره 

ممکنه یک خانم پزشک هم تعهد کافی نداشته باشه

یا حتی یک خانم نوازنده و خواننده بر عکس چیزی ک ب نظر میاد پایبند باشه ب اصول

وا چه ربطی داره خیلی از خانم ها هستن ک بسیار متهعد ب زندگی هستند و در کنارشم کار هنرشون رو اد ...

بد متوجه منظورم شدین.منظورم از قید نظم زندگی بود.ساعت خواب و بیداری و توی زمینه شعر و نقاشی بیشتر نه زمینه های دیگه.اصلا تعهد و پایبندی منظورم نبود 

چون تقریبا همه میدونن اهالی هنر یه کمی زیادی شلخته و بی قید هستن توی اصول زندگی. نقاش و شاعر 

شاعر و نقاش ک کاملا ب نظرم در اشتباهید

برعکس ب خصوص خانوم های شاعر خیلی هم مرتب و با اصل و نسب هستند معمولا

احساساتشون بیشتره در نتیجه همسرای بهتری و مادرای بهتری میشن

اکثر هم تا اونجایی ک من دیدم اهل فلسفه و منطق و دین هستن چون بیشتر شاعرا توی ایران انسان های عارفی بودن مثلا حافظ و مولا

انسانی ک توی شعر غرق بشه چطور میتونه پایبند نباشه؟

شاعر و نقاش ک کاملا ب نظرم در اشتباهید برعکس ب خصوص خانوم های شاعر خیلی هم مرتب و با اصل و نسب هستن ...

پیام قبلم رو بخونین لطفا.گفتم‌ منظورم ساعت های خواب و بیداری و خوراک و.. هست و توی قیدش نیستن.در ضمن من تمام عمرم با این افراد گذشته کاملا اشنام به اخلاقیاتشون

نه در اون حد😂😂😂 دیگه ۴ بعد از ظهرم از خواب بیدار نشه تازه

اره ب نظرم اگه خیلی نظم براتون مهمه ازدواج نکنین

چون اکثر هنرمندا شب بیدارن   

تازه الان میخوان بخوابن

ساعت ۴ ک ۶ عصر هم شده ک پاشن

اره ب نظرم اگه خیلی نظم براتون مهمه ازدواج نکنین چون اکثر هنرمندا شب بیدارن     تازه ال ...

نه دیگه داره از سن و سالم میگذره 😂😂

۳۶ ساله شدم

وقتشه بخدا

منکه تا این سن پی معشوق نبودم چه برسه معشوق دگر

من دارم شوخی میکنم.

دوستی داشتیم در انجمن شعر که هفته‌ای یک بار عاشق میشد! پدر ما رو درآورده بود! بعد به من میگفت تو خواهرمی بیا کمک کن چطور دل فلانی رو به دست بیارم؟ بیا واسطه شو! تمام حرفش همین چیزا بود! اواخرم میگفت برام دوست‌دختر پیدا کن که من دیگه بلاکش کردم. 😂 والا دیوونه‌م کرده بود...

پسری هم در همون انجمن بود که چند سال ادعای عاشقی داشت و معیارای منم میدونست و دائم میگفت که تو خود خود منی! من آدمی نبودم زود اعتماد کنم، اما بعد از حدود یک سال و نیم حس کردم صادقه و کم‌کم برام خیلی مهم شد... هرچند رابطه خاصی بین ما نبود اما احساسم کاملا درگیرش شد از یه زمانی به بعد... باورش کردم، اما بعد از یه زمان خیلی زیاد فهمیدم روراست نبوده، کلی چیز ازم پنهان کرده، کلی روابط قبل از من داشته و درواقع اصلا شبیهِ من نبوده! نقطه مقابلم بوده! حتی یادش میفتم تمام وجودم درد میشه... اما خب اینم اقبال من بود، وگرنه خواهرم با یه شاعر هنرمند ازدواج کرد که خیلی پسر پاکیه و حتی مجردی تنها زندگی کرده ولی دست از پا خطا نکرده. پنج سال بابام معطلش کرد و بررسی و کنکاش کرد تا یه چیزی برای ردش پیدا کنه اما پیدا نشد...

امیدوارم از اون شوخی تلخ من ناراحت نشده باشید. 🌷