2777
2789
عنوان

سوال مهمتر

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 94 پست
من دارم شوخی میکنم. دوستی داشتیم در انجمن شعر که هفته‌ای یک بار عاشق میشد! پدر ما رو درآورده بود! ب ...

وااای😢😢😢😢

از شوخی نه اما از پیش امدی که داشتین وجودم لرزید

انشالله بهترینها نصیبتون بشن و خوشبختی رو تجربه کنین

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای😢😢😢😢 از شوخی نه اما از پیش امدی که داشتین وجودم لرزید انشالله بهترینها نصیبتون بشن و خوشب ...

ممنونم ازتون.

میدونید تلخه که آدم خوش باوری نباشید و کلی طول بکشه تا کسی رو باور کنید، و بعد که باورش کردید تمام وجودتون ذوق بشه، تمام وجودتون عشق بشه، ولی تهش بفهمید اونی که عاشقش بودید یه شخصیت خیالی بوده و وجود خارجی نداشته! و شما چند سال توی توهم بودید...

فقط خدا رو شکر میکنم که احساساتم باعث نشد خر بشم و دوست‌دخترش بشم، چون واقعا هم از این روابط متنفر بودم و از نظرم سخیف بود رابطه‌ای که قایمکی باشه! فقط خدا رو بابت همین شاکرم که منطقم به احساسم غلبه داشت وگرنه الآن حالم از اینم بدتر بود و از خودم بیزار شده بودم... خودم رو میشناسم.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
نه والا انقدرم دیگه حساس نیستیم

من خودم هم نقاشی کار میکنم هم توی ادبیات یک نیمچه فعالیتی دارم و حسابی هم حساسم  

پدرم شاعره اما مادرم حسابداره اصلا روحیه هاشون ب هم نمیخوره

از طرفی اگه کسی روحیه هنرمندانه نداشته باشه هم درک شما اگه هنرمندین براش سخت میشه تجربه شو تو زندگی والدینم دیدم

پدرم دوست داشت ادبیات بخونم مادرم پزشکی

الانم کنکوری هستم و تجربی ک درس میخونم ولی ذهنم توی کتاب و شعره و دو سال زندگیم سر کنکور رفت

از این لحاظ هم فک کنین ک نظم زندگی نباشه اما درک متقابل باشه

حداقل ب بچه هاتون فک کنین  

ممنونم ازتون. میدونید تلخه که آدم خوش باوری نباشید و کلی طول بکشه تا کسی رو باور کنید، و بعد که باو ...

بین خودمان باشد
اما از سایه‌ای
که روی دیوار نشسته می‌ترسم
می‌ترسم از تصویر زنی
که موهایش را بسته
و از تهمت شب می‌گوید
از سردی رنگ و رو رفته‌ی پنجره
که روی شیشه‌ی مات «ها» کرده
از دیدن هاله‌ای مبهم در انتهای خواب‌ها
از زوزه‌ی باد که
از نهایت زمستان حرف می‌زند
بین خودمان باشد
ولی من
از میله‌های راه راه
این آینه‌‌ی غمگین
می‌ترسم
می ترسم که من درنده ایی در من پنهان شده باشد.

می ترسم...

بداهه فوری داغ داغ

تقدیم شما

من خودم هم نقاشی کار میکنم هم توی ادبیات یک نیمچه فعالیتی دارم و حسابی هم حساسم     پدرم ...

درست میفرمایین.

چقدر جالب ک شما هم توی همین دو زمینه فعالیت دارین

درست میفرمایین. چقدر جالب ک شما هم توی همین دو زمینه فعالیت دارین

خیلی حرفه ای نه ولی دارم دیگه ازمون و خطا میکنم

ولی موسیقی هم دوست داشتم ادامه بدم ک مامانم ب خاطر درسام نذاشت  

برای همین میگم درک یک ادم با روحیه های هنری خیلی سخته

خیلی حرفه ای نه ولی دارم دیگه ازمون و خطا میکنم ولی موسیقی هم دوست داشتم ادامه بدم ک مامانم ب خاطر ...

پشتکار داشته باشید و تمرین کنین حتما نوفق میشید

خیلی ادمای احساسی هستن دیگه هر ثانیه روی یک شاخ و بالیی ان    

ببین تعریف احساسی از نظر من این نیست

از نظر من آدم احساسی کسیه که نتونه توی بغل آدمای مختلف بره و با افراد متعدد - ولو در زمان‌های مختلف - بخوابه (منظورم همون آدمیه که مثلا عاشقم بود)

اون آدم تمام باورای منو نابود کرد

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)