2777
2789

۲۲ سالمه دارم میرم تو ۲۳ سال ولی هیچوقت وارد هیچ رابطه ای نشدم و جدیدا حس میکنم احساسم مُرده، هر کسی میاد سمتم فک میکنم دنبال رابطه یکی دو روزس بعدش خسته که بشه میره سمت کس دیگه... به هیچ پسری اعتماد ندارم احساس میکنم همشون فقط دارن نقش بازی میکنن و هیچکدوم چیزی به نام احساس تو قلبشون نیس وقتش که برسه آدمو تنها میزارن به راحتی، حتی بعد از چندین سال زندگی مشترک

نمیدونم چمه، دلم میخواد عاشق بشم ولی نمیشه...یا حداقل تا الان که نشده

ببخشید که اینطوری میگم ولی شما هنوز بچه اید ۲۳ سال اصلا سنی نیست چه خبرتونه انقدر نگران شوهر کردنید

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید که اینطوری میگم ولی شما هنوز بچه اید ۲۳ سال اصلا سنی نیست چه خبرتونه انقدر نگران شوهر کردنید

حالا نه صرفا شوهر کردن اتفاقا به هیچ وجه به فکر ازدواج نیستم توی این سن، ولی نگران اینم که هیچوقت نتونم عشقو تجربه کنم...آدم مگه چند باز زندگی میکنه که از لذت عاشق شدن بی بهره باشه تا آخر عمرش؟؟ :)

داداش تو که پسرا رو نابود 😶 کجای ما بیچاره ها بی احساسه😭

حداقل تا جایی که من دور و برم دیدم که اینطور بوده، شاید استثنا هم وجود داشته باشه البته که متاسفانه به پست من نخورده :)