مهربووووووون مدیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2297 عنوان مامان هایی که دختر نوجوان دارید یا تجربشو دارید | مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 77 پست تورو خدا اگه کسی هست بیاید از تجربیاتتون بگید. نمیدونم چطور باید با دخترم برخورد کنم دچار دوگانگی شدم 1400/11/24 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روانشناس_رواندرمانگر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1069 سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs
mnbvcxzlkjhgf عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 516 دختر من کلاس شیشمه. احساس میکنم هیچ انگیزه ای برا زندگی نداره. به زور من درس میخونه. تو کارخونه که ا ... دختر منم تو کار خونه ختی یک دقیقه هم کمکم نمیکنه بااینکه بچه نیست باهش بازی کن بهش برس و.. ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
mnbvcxzlkjhgf عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 516 دختر من کلاس شیشمه. احساس میکنم هیچ انگیزه ای برا زندگی نداره. به زور من درس میخونه. تو کارخونه که ا ... مثل دختر منه🤣 ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›