2777
2789
عنوان

بولت ژورنال (دفتر برنامه ریزی)

1660 بازدید | 3 پست

دوستای گلم یه سری مطالب خیلی خیلی مفید راجع به دفتر برنامه ریزی یا اصطلاحا بولت ژورنال دارم که به مرور در این تاپیک ثبت میکنم

ممنون میشم فقط لایک کنید

تا بتونم کل مطالب رو بصورت پیوسته در اختیارتون بزارم

متاسفانه تو سایت نوعروس این تاپیک رو داشتم که جدیدا متوجه شدم سایت کلا توسط مدیرانش حذف شده😑

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بولت ژورنال يك شيوه برنامه ريزي است كه قابليت انعطاف پذيري و هماهنگي با سيستم دلخواه شما را دارد.اين ژورنال مي تواند ليست كارها،دفتر خاطرات،دفتر مالی و يا تمام اين ها با هم باشد.

اين سيستم توسط رايدر كرل (Ryder Carrol)،يك طراح نيويوركي ابداع شد و در طي گذر زمان توسط علاقمندان تغييرات زيادي يافت.

بولت ژورنال

١- اول انتخاب تم

٢- صفحه اول ماه:

اسم ماه

تقویم

مشخص کردن تاریخ‌های مهم

و نوشتن يك جمله انگيزشي

٣- اهداف ماه

براساس اهداف سالانه (دلخواه)

٤- sleep log

ساعتهاي خواب

٥- habit tracker  

كارهاي ثابت هرروز

(به صورت ماهانه يا هفتگي)

٦- video

فيلم هايي كه ميخوايم ببينيم در اين ماه

٧- book

كتابهايي كه ميخوايم بخونيم در اين ماه

٨-  spending tracker

خرج و مخارج ماه

٩-  mood tracker

حال روزانه

(شاد- ناراحت- كسل- گريه و ...)

١٠- places to go

مكانهايي كه قرار هست اين ماه بريم

١١- هر صفحه ديگه اي كه خودتون لازم ميدونيد

( صفحه استفاده از اينترنت و گوشي- صفحه خياطي- صفحه معنويت يا رضوان- صفحه مينيماليستي- صفحه نظافت منزل- صفحه مطالعه زبان- صفحه پس انداز- صفحه خاطره - ليست آرزوها و ... )

١٢- صفحه نشانه ها

(اگر از نشانه اي استفاده كردين براي كارهاي روزانه، همرو تو اين صفحه قبل از شروع صفحات روزانه بذارين)

١٣- صفحه هفتگي

(كارها و اهداف هفته)

١٤- صفحات روزانه

( در اين صفحات ميشه ازspiraldex, time tracker, water tracker و ... استفاده كرد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:

شما حتما نباید تمام صفحات (هبیت ترکر، صفحه فیلم و کتاب، صفحه رژیم غذایی و ...) رو توی بولت ژورنالتون داشته باشید. میتونین امتحان کنین و ببینین کدوم یکی از اینها به دردتون میخوره. اگه دیدین دوست ندارین حذفش کنین یا میتونین مدلش رو عوض کنین به سلیقه خودتون.

مثلا برای بعضی ها هبیت ترکر ماهانه جواب میده برای بعضی ها هفتگی و شاید هم یه عده اصلا به هبیت ترکر احتیاجی نداشته باشن. ممکنه شما دوست داشته باشین قالب صفحات هفتگی رو از قبل مشخص کنید یا اینکه دوست داشته باشین هر روز مال همون روز رو بنویسید. ممکنه دوست داشته باشید دفترتون مرتب و خط کشی شده باشه یا اینکه شلوغ رو ترجیح میدین.

پس روش های مختلف رو امتحان کنید و ببینید کدوم یکی رو دوست دارید و باهاش راحتین.👍🏻

بعضی از دوستان پیام میدن که «من خیلی دوست دارم بولت‌ژورنال درست کنم اما نقاشیم خوب نیست یا نمی‌تونم خوشگل درستش کنم یا نمی‌دونم فلان مارک دفتر یا فلان خودکار رو از کجا تهیه کنم!!»

جواب: برای درست کردن بولت‌ژورنال فقط به یه دفتر (ترجیحا قابل حمل) و یه مداد یا خودکار احتیاج داریم. فقط همین!👌🏻هدف اصلی بولت‌ژورنال «برنامه‌ریزی و نظم و ترتیب دادن به کارها و رسیدن به اهدافه» و بقیه موارد سلیقه‌ایه و ضروری نیست. درسته بولت‌ژورنال با نقاشی و یه سری کارهای دیگه خوشگل‌تر و جذاب‌تر میشه ولی به این معنی نیست که اگه نقاشی‌تون خوب نیست نمی‌تونید بولت‌ژورنال داشته باشید.

- چه دفتری برای بولت ژورنال بهتره؟

+ هر دفتری که شما دوست داشته باشید و نوعش محدودیتی نداره، بدون خط، خط دار، شطرنجی یا نقطه ای هیچ فرقی نداره. اگه سایزی باشه که بتونین راحت با خودتون اینور و اونور ببرین که همراهتون باشه بهتره.👌🏻

📒📘📗