2777
2789
عنوان

چه جوری به مادر شوهرم بگم البته با تیکه و با احترام؟؟ کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه تووهنور خوب نشدی یا الکی سرفه کنه

اخه سرماخوردگی یه هفته دیگه فوقش طول می‌کشه 

مادرشوهرم عید تشریف میاره 

میخوام بگم که بدونه بعدا حرفی پیش نیاد 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
اخه سرماخوردگی یه هفته دیگه فوقش طول می‌کشه  مادرشوهرم عید تشریف میاره  میخوام بگم که بد ...

ههیچی نپز براشون ...بگو ما خودمون دیگه اینقدر زیر قسط بودیم نون و ماست خوردیم ناهار یا شام یا بگو من سیب زمینی آب  پز گذاشتم خجالت کشیدم بیارم برا شما اصلا زیر بار نرو که آشپزی کنی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اینا دیگه کنایه کارساز نیست مودبانه و بدون عصبانیت حرفتو بزن واقعا این مدت پذیراییشون کردی وقتی مر ...

به خدا ۱۶این ماه تولد شوهرم بود پول نداشتم کادو بخرم ۱۰۰تومن پول داشتم با خودم گفتم با ۱۰۰تومن دوتا پیتزا معمولی سفارش میدم تو خونه میخوریم یکم تنها باشیم 

برادرشوهرم صبح آورد لباساشو داد گفت شب میایم خونتون 

هیچی نخریدم که هیچ کوفتمم شد

مگه خودشون درآمد ندارن؟برادرشوهرت مجرده؟!!

چرا 

پدرشوهرم تو شرکت کار می‌کنه حقوقش تقریبا ۸تومنه شوهرمم همونجاس ۵تومن 

برادرشوهرمم سربازه دولت یه تومن حقوق میده.

ههیچی نپز براشون ...بگو ما خودمون دیگه اینقدر زیر قسط بودیم نون و ماست خوردیم ناهار یا شام یا بگو من ...

کاش می‌تونستم 

با شوهرم همزمان میان.بیچارع شوهرم گشنه ست آخه 

چرا اینجوری قضاوتم میکنی  مگه تو این جامعه و کشور نیستی؟ میگن نداریم حقوق شوهرم ۵میلیونه کلی ق ...

عزیزم من خودم دوسال نون خالی خوردم بچه کوچیک داشتم خونواده شوهرک باعث شدن

بخدا الانم ماهم مث بقیه هستیم قضاوتت نمیکنم میگم دوبارشو‌خودت بذار بقیه اش رو از خونه خودش بیار.من خودم ماه ب ماه مادرشوهرم نبود غذا میپختم دیک کلافه شده بودم یخچالم برنجم داعم خالی میشد دیگ زدم ب پرویی رفتم اوردم همه چی  شماهم دوسه بار بپز بعد برو بیار از غذای اوناهم برای خودت بذار

کاش می‌تونستم  با شوهرم همزمان میان.بیچارع شوهرم گشنه ست آخه

زنگ بزن به پدر شوهرت هرچی تو خونه نداری بگو بیاره.. نون و ماست بزار جلوشون تا بفهمن  ...من جات عصبی شدم ..درسته مهمون حبیب خداست ولی دیگه شعور باید آدم داشته باشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
چرا  پدرشوهرم تو شرکت کار می‌کنه حقوقش تقریبا ۸تومنه شوهرمم همونجاس ۵تومن  برادرشوهرمم س ...

از اون اول باید جلوی این قضیه عکس العمل نشون میدادی بالاخره شما اول زندگی هستید کلی خرج و مخارج جلوی راه تونه،  به جای اینکه توی این بحران دستتون رو بگیرن

چرا دارن بلد نیستن باهاش کار کنن  برادرشوهرمم عجیییب شلخته ست

زنگ بزن از مادرشوهرت بپرس بعد همونا را انتقال بده به برا در شوهر

مهم نیست یاد می گیره یا نه

مهم اینه که می فهمه شما نوکر ایشون نیستید

حتما این کارو بکن وگ نه برای آینده ت نگران می شم