2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹 سوال زیست شناسی 🌹🌹🌹

170 بازدید | 12 پست

کسی میدونه چجوری از رو ژنوتیپ فهمیده دیپلوئیده و گزنه دو و سه رو حذف کرده؟؟؟؟؟؟؟

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
توضیحش سخته نمیدونم تا چه حد بلدی اگر چرخه ها رو خوب یادبگیری حدس جواب سخت نی

ن بعید میدونم به چرخه ها مربوط باشه 

اصلا خیلی لافهم و لا ادراکه این سوال😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بعید میدونم به چرخه ها مربوط باشه  اصلا خیلی لافهم و لا ادراکه این سوال😅

قسمت گیاهی پایه ی یازدهم رو خوندی؟ دو فصل گیاهی یازدهم.

اونا رو باید مو به مو بدونی، بعد یه درسنامه ای هست تو کتاب تست های دوازدهم درمورد ژنتیک گیاهی.

اینا لازمشه.

اونجا میخونی که مولد دانه گرده نارس دیپلوییده. چون قراره خودش تقسیم بشه و ۴ تا تک لاد! بسازه. گامت هم که مشخصه باید تک لاد باشه.

مرسیییی عزیزم خدا خیرت بده نه هنوز به آخرای یازدهم نرسیدم♥️♥️♥️♥️

خواهش میکنم.پس باید اون بخشی که مربوط به تولید مثل جنسی گیاه هست رو بدونی. من بخش مربوط به گیاه نر رو توضیح دادم. احتمالا از بخش ماده هم سوال دیدی. البته فکر کنم توی کتاب تست ها یه درسنامه ی ژنتیک گیاهی باشه که درمورد تخمدان و تخمزا و... توضیح داده.قبل از حل تست ها اون درسنامه رو بخون.زیاد نیست.

خواهش میکنم.پس باید اون بخشی که مربوط به تولید مثل جنسی گیاه هست رو بدونی. من بخش مربوط به گیاه نر ر ...

آره دیوونه شدم بخدا سر این ژنتیک

یازدهم ما مجازی شده بود خودمم نخونده بودم

کتاب تستمم الان یجوریه که اول باید تست بزنی بعد درسنامه تو پاسخنامه تستاشه🤦🏻‍♀️

باید بگردم یه جزوه ای چیزی دانلود کنم

آره دیوونه شدم بخدا سر این ژنتیک یازدهم ما مجازی شده بود خودمم نخونده بودم کتاب تستمم الان یجوریه ...

درسنامه رو بین تست ها توی کادرهای جدا نذاشته؟

ژنتیک گیاهی زیاد نیست.یه لحظه‌ صبر کن تو اینترنت بگردم.👌

درسنامه رو بین تست ها توی کادرهای جدا نذاشته؟ ژنتیک گیاهی زیاد نیست.یه لحظه‌ صبر کن تو اینترنت بگرد ...

نه اتفاقا 

باقی فصل ها هم تو دهم هم اولای دوازدهم اینجوری جدا جدا تو کادر بود ولی این فصلو نذاشته😂💔

نه اتفاقا  باقی فصل ها هم تو دهم هم اولای دوازدهم اینجوری جدا جدا تو کادر بود ولی این فصلو نذا ...

آها🤔

ببین ژنتیک گیاهی بطور خلاصه همینه، هر جا بری همین رو توضیح میدن. نمیدونم چقدر از یازدهم پیش زمینه داری. اگه تا یه حدی یادته میتونی از شکل متوجه بشی. در کل کسی بخواد برات توضیح بده شاید فقط نیم ساعت طول بکشه:

آها🤔 ببین ژنتیک گیاهی بطور خلاصه همینه، هر جا بری همین رو توضیح میدن. نمیدونم چقدر از یازدهم پیش ز ...

مرسی عزیزم خیلییییی لطف کردی😍♥️