2777
2789
عنوان

ینی کسی تو این سایت نارگیل نخورده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 38 پست

چرا اطلاعات اشتباه میدید😐😂

خلالی درشت خورد کن

بذار تو یه ظرف سر بسته

هر چند ماه بخوای میمونه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنده چرا!

رنده کنید هم سفت نمیشه هم راحت می تونید شیر نارگیل درست کنید تو مخلوط کن 

هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن                با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی   پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است                           خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده  چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد

خوردیم ولی نمیدونم چیکار کنی دا😐😐😐😐😐

تو سلفون بپیچ،، هوا نخوره راه عاقلانه ایه😶😂😂😂

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

طعمش چجوریه 

مثل موزه  

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
آخه ما همه رو خوردیم همون موقع    

اخ قربون دهنت😂😂😂🍫

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
رنده کنید هم سفت نمیشه هم راحت می تونید شیر نارگیل درست کنید تو مخلوط کن 

خب این برای درست کردن نوشیدنی هست

اما میشه خلالی خورد کرد

همون مدلی که شب یلدا میذارن کنار سفره

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
خب این برای درست کردن نوشیدنی هست اما میشه خلالی خورد کرد همون مدلی که شب یلدا میذارن کنار سفره

چون خیلی سفته ادمو درگیر می کنه برای خلالی درست کردن

حرف شما کاملا درسته ولی اگر تعدادش زیاد بود بهتره رنده بشه 

هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن                با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی   پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است                           خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده  چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد