2777
2789

دوستان من به شدت به این کار نیاز دارم... هر کس کاری سراغ داره اصلا دریغ نکنه و بهم بگه 

چون خیلی گرفتارم واقعا زیر فشار زندگی کم آوردم 

سنم هم خیلی کمه همش 17سالمه و دختر هستم خودتون هم شرایط جامعه رو میدونین ک اجازه کار بیرون هم بهم نمیدن خانوادم و اینکه بابام خودش عین خیالش نیست که ما واقعا یه چیزایی نیاز داریم 

لطفا یه راه حلی بدین🙂🙏

تو نت بزن بیاره 

ادمینی اینستا و... از این مسایل 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی هستی من توی شرکت نفیس هستم لوازم آرایشی بهداشتی میفروشی برات پورسانت میدن یه میلیون بفروشی ۳۵۰میمونه برات خواستی معرفت بشم کاری هم نداره میتونی برا فامیل بفروشی

ادمینی شغل خوبیه من الان ادمین دوتا پیجم شغل اصلیمم عکاسیه ب همه کارامم میرسم

ماشاءالله بهت 

چطوری آموزش دیدی برای ادمینی بشدت دوست دارم این کار رو🙂

شرمنده ام فقط درآمدش تقریبا چقدره 

اگه امکان داره کامل راهنماییم کن بخدا دعات میکنم 🙏🙏🙏

میشه بیشتر برا ادمینی توضیح بدی؟  و اینکه چقد دستمو میگیره

درامدش بستگی ب بزرگ و کوچیک بودن اون پیج داره

ب درامد کارفرما و شهرتون ....

کاری ک من میکنم تولید محتوا برای پست و استوری پ جذب مخاطب و‌جواب دادن ب کامنت و دایرکت و ،...

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
درامدش بستگی ب بزرگ و کوچیک بودن اون پیج داره ب درامد کارفرما و شهرتون .... کاری ک من میکنم تولید ...

آموزشش رو چطوری یاد گرفتین؟؟؟

یه مثال میزدین بد نبود حداقل میفهمیدم درآمدش چه حدوده😓

ماشاءالله بهت  چطوری آموزش دیدی برای ادمینی بشدت دوست دارم این کار رو🙂 شرمنده ام فقط درآمدش ...

اموزش ندیدم عزیزم

مدت زیادی پیج کاری داشتم‌ توی اینستا برا همین راه و چاه رو‌میدونم 

درامدش هم کلا بسته ب بازدهی پیج داره و بزرگ و کوچیک بودنش،ب شهرتون ک نرخش چقدره

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
آموزشش رو چطوری یاد گرفتین؟؟؟ یه مثال میزدین بد نبود حداقل میفهمیدم درآمدش چه حدوده😓

من توی یکی از شهرستان های استانمون هستم و با کارفرما ماهی ۱ت برای شروع طی کردم

برادرم مرکز استان ی فروشگاه بزرگ‌داره و ب ادمینش ماهی ۲میده

چون کار اون ادمین بیشتره برای پاسخگویی و‌ثبت سفارش و ...

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
اموزش ندیدم عزیزم مدت زیادی پیج کاری داشتم‌ توی اینستا برا همین راه و چاه رو‌میدونم  درامدش ه ...

آهان ممنونم عزیزم 

مرسی که جواب دادین 

منکه راه و چاه رو بلد نیستم تقریبا صفرم 💔

ولی چون گوشی زیاد دستمه نمی خوام بیکار بمونم حداقل یه منبع درامد داشته باشم

من توی یکی از شهرستان های استانمون هستم و با کارفرما ماهی ۱ت برای شروع طی کردم برادرم مرکز استان ی ...

آهاان بازم خوبه 

ممنونم ازت 

باید یکم بیشتر تحقیق کنم تا یاد بگیرم