2777
2789

میگ رمق ندارم ضعف دارم 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

آبمیوه پرتقال سوپ 

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابگوشت بذارتوش هویج وعدس هم حتمابریزاگ به هم داری ک عالیه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

اول از مایعات شروع کن...یکم که معدش قبول کرد و‌گلوش نرم شد....بعد اش و‌ برنج کته با گوشت ابپز و .....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نخوداب

ابگوشت با گوشت بره

شیره گوشت

اب هویج

اب سیب

سیب رو رنده کن با پوست یه قاشق عسل و یکم عرق بهارنارنج یا بیدمشک بزن بهش روزی دوبار بده بخوره برای تقویت عمومی عالیه

شربت عسل با اب لیموی طبیعی

بلدرچین رو با هویج و پیاز و سیب زمینی و کمی زعفران ابگوشت کن بده بخوره عالیه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

سوپ قلم 

شیره گوشت 

آب سیب و هویج 

آب پرتقال و لیمو 

مغزیجات خام را پودر کن بریز تو عسل طبیعی روزی یک قاشق بخورن 

شیره توت، انگور، انجیر 

ارده روزی ۳ قاشق 

سعی کن لبنیات، مرغ، برنج این چیزها که سرد هستن را ندی یه مدت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.