2777
2789
عنوان

حقشه دفه دیگه بتوپم بهش ک غلط اضافه نکنه؟؟؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 76 پست

یبار اومد با اسم کوچیک همسرت صدا کن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم؟ اون خانوم‌کارش صحیح نیست و من ندیدمش نمیتونم قضاوت کامل کنم

اما طبق تجربه ی شغلی خودم میگم خدمتتون

خانومای ویزیتور یا فروشنده و مشاغل مشابه بدون علت خاصی این کارو میکنن و این یه روش و تکنیک جذب مشتریه 

در واقعیت حتی ممکنه اون شخص از شوهرتون متنفر هم باشه 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

چ بیشعور اه اه 

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘
بگو اگر بفهمم با شوهرم سر و سری داری خاک اینجا رو به کوره میکشم سلیطه اشغاااال پدرتو در نیااارم اییی ...

اینکه خودشو بد میکنه همسرش حساستر میشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
تازه وقتیم ک خدافظی میکنه میگه خدااااافظظظظ عین جناب خان میخاد مزه بریزه😕😕😕

😑😐توهم وایمیستی تماشااا؟؟؟😐

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

چقدر بد رفتار بعضیا ک حد خودشونو نمیدونن

ب شوهرت بگو ب خانوم بگ هر کاری دارین منبعد ب خانوم فلانی(شما) هماهنگ کنید

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................