2777
2789
عنوان

حقشه دفه دیگه بتوپم بهش ک غلط اضافه نکنه؟؟؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 76 پست
تازه وقتیم ک خدافظی میکنه میگه خدااااافظظظظ عین جناب خان میخاد مزه بریزه😕😕😕

خودتودرحداون پایین نیار که بدتر فکرکنه تحفیه ایه حساس شدی..فقط خودتوشوهرت همیشه کاملا جدی وخشک باشین دیگه مزه نمیریزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرص خوردن نداره که یه جوری غیرمستقیم بهش بفهمونید زن و شوهرید 

اگه خبر نداره شوهرت متاهله دلیلی نداره این همه فحش بهش بدی خوب نمیدونه دیگه 

این همه دختر که دنبال شوهر میگردن حق طبیعیشونم هست جرم کردن 

اونام عین شما هیچ فرقی با شما ندارن 

همون دفعه اول حالیش میکردی خانومشی، از این به بعد هم خودت جواب تلفن هاشو بده ، یا کلا جواب ندین ، اه بدم میاد واسه فروش محصول هی عشوه الکی قاطی میکنن، کارتو بکن آخه دیگه عشوه ت چیه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
تازه وقتیم ک خدافظی میکنه میگه خدااااافظظظظ عین جناب خان میخاد مزه بریزه😕😕😕

اخه یکی دوتا هم نیستن، کلی شرکت های مختلف ، همشون مثل همن ، انگار یه دوره مخصوص اموزش عشوه اومدن گذروندن که مخ مشتری رو باهاش بزنن

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

وقتی همسرت جوابشو نمیده چرا بیخودی شر درست کنی

ایندفعه اومد با محبت بهش بگو همسرم گاهی دستش بنده نمیتونه جواب تلفن بده شما با من تماس بگیر

اینجوری هم میفهمه زنشی هم میفهمه منظورت چیه

ب شوهرت بگو ب خانوم بگ هر کاری دارین منبعد ب خانوم فلانی(شما) هماهنگ کنید

بخدا روز اول شماریه منو داده بهش دختره پرو رفته شماره شوهرمو پیدا کرده به اون زنگ میزنه

تا زنگ میزنه خودت جواب بده بزا براش سوال بشه تو نقشت چیه 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
همون دفعه اول حالیش میکردی خانومشی، از این به بعد هم خودت جواب تلفن هاشو بده ، یا کلا جواب ندین ، اه ...

هیچی بلد نیست نیست هیچیییی کلی فک میکنه تا اسم محصول یادش بیاد ولی همش عشوه میاد یه جوریییییی میکشهههههه ته حرفاشو بخدا