2777
2789

سلام خانما

دیگ واقعا تحمل زندگی با این مرد و ندارم

همش دور فک و فامیلش هست

هر کاری دارن زنگ میزنن بهش و اینم زود میره.زود اسم بابای منو میاره ک ها فلان روز براش اینکار کردم

میگم اسم پدرمو نیار اونا انقد ب گردن ماحق دارن واسه این همه کار ک کردن.میگ دیگ‌نکنن

هر روز خدا با یکی از اقوامشون

ی روز پسرخاله.ی روز پسر عمو. ی روز پسر عمه وووو

من خودم با فک و فامیلمون فقط در حد دعوت چیزی در ارتباطیم ولی این همش اینور اونور.خسته شدم.وقتی حرفی میزنم با داد بیداد میگ دوست دارم برم مگ ب تو گفتم بیا.اونوقت با من هیچ جا نمیاد

هر جا میرم تنهام

همش حسرت تو دلم هست هرجا میرم باس حسرت نبودن شوهر و پدر پسرم بمونه تو دلم.

همه مثل بیوه ها نگاه م میکنن.خسته شدم دیگ.

ن بمن عاطفه داره ن به پسرم

از سرکار ک میاد زود میره بیرون

یا خونه مامانش میره و اونجا پاتوق پسرای اقوام هست یا کسی هم نباشه این میره

بخدا اخر شب زنگ بزنن بگن پامون لیز خورده میره.ولی من اگر زنگ بزنم بگم بیا ببرم بیرون میگ حوصله بیرون ندارم.هر چی میگمش محل نمیده

دلم برا پسرم خیلی میسوزه

با خواهرم چپ افتاده

بهش میگم تولد بچم میگه من ک نیستم هر کسی خواست بیاد

خودت میدکنی

تولد خودم صد بار خانوادم گفتن بیایم خونتون .این گفت من نیستم خودت بگیر همه چیز میگیرم

ابدو منو همه جا میبره

همه فک میکنن من دوست ندارم کسی خونم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بزار نباشه. به فامیلها بگو بیان. دو بار اینکار رو کنی دفعه سوم اونم میاد. 

بعد هم برای خوشحالی خودت هیچ وقت منتظر شوهرت نباش.

یکی مثل من که میخوام شوهرم کاری بهم نداشته باشه و بزاره برم بیرون. یکی مثل تو که بهت میگه برو میگی حتما اون باشه. ولش کن عزیز من

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خب بزار نباشه. به فامیلها بگو بیان. دو بار اینکار رو کنی دفعه سوم اونم میاد.  بعد هم برای خوشح ...

این مردا چرا حد وسط ندارن آخه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
خب بزار نباشه. به فامیلها بگو بیان. دو بار اینکار رو کنی دفعه سوم اونم میاد.  بعد هم برای خوشح ...

خودم خیلی دوست دارم.خانوادم همش از اون‌میپرسن.چرا نیس.کجاست.چرا ننیاد.ووووو

انقد همه جا بدون اون بودم هر کسی ب خودش اجازا میده نقش پدر  و واسه بچم بازی کنه.هی ب بچم امر و نهی میکنن.چون پدرش هیچ جا باما نیست.

این مردا چرا حد وسط ندارن آخه

نداره

بهش میگم تو تعادل نداری

۵سال با خانوادش قهر بود

هر چی زجه زدم برو با پدر و مادرت اشتی کن نرفت

حالا ک اشتی کرده دیگ از اونجا نمیشه بیارمش بیرون

چقدر سخت. سرده روابطتون باهم؟

اگر بهش هیچی نگم سرد نیس.کلا میگ من هر کار مخام میکنم و توهم حرف نزن.اگر کوچک ترین اعتراضی کنم میره بیرون از خونه و میگ بشینم خونه اعصابم خرد میکنی.

خودم خیلی دوست دارم.خانوادم همش از اون‌میپرسن.چرا نیس.کجاست.چرا ننیاد.ووووو انقد همه جا بدون اون بو ...

عزیزم مگه شما خودت نیستی؟ وقتی مادر بالا سر بچه هست کسی که به بچه ات آسیب میرسونه بشورش بزارش آفتاب‌ .

چه نیاز به مرد وجود داره؟ محکم باش که پسر قوی ای تربیت کنی. بچه ات یکم بزرگتر بشه همیشه با پدرش میگرده. بزار ذهنیت خوبی ازت داشته باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

شوهر من یه روز میره بیرون فرداش کلی منت و دعوا درست میکنه فقط کافیه یه سوال ازش بپرسم دعوا راه می اندازه ولم کن دست از سرم بردار کاردارم صدام نزن بعد یه چی پرت میکنه دیروز همین کارو کرد نمیگه آدم به زنش نمیگه باهام حرف نزن ولم کن 

تازه کل روزو که سر کاره هیچ خونه ام میاد میشینه جلوی کامپیوترش  تا بخوابه حوصله ام سر میره یه دونه صداش میزنم دعوا میشه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
عزیزم مگه شما خودت نیستی؟ وقتی مادر بالا سر بچه هست کسی که به بچه ات آسیب میرسونه بشورش بزارش آفتاب‌ ...

چرا هستم.والا هر کی میاد ی چیز میگ

قبلا فکر نمیکردم انقد وجودش لازم.ولی هر چی پسرم بزرگتر میشه بزشتر حس میکنم

چن روز پیش پارک بردم پسرم و .میگ مامان چرا بچه های دیگ باباشون هست.بلدم تا چند روز ب باباش میگفت .ایشون فقط فکر اقوامش هست

ن ما

دلم مخاد کلا برم از این زندگی 

از همه دور شم ولی نمیتونم

قوی نیستم

نداره بهش میگم تو تعادل نداری ۵سال با خانوادش قهر بود هر چی زجه زدم برو با پدر و مادرت اشتی کن نر ...

درک میکنم خیلی سخته آدم همش تنهاست من جدیدا به سرم زده خودم برم بیرون بگردم واسه خودم تفریح درست کنم ازش پول بگیر باشگاه و استخر ثبت نام کن برو بگرد به خودت برس. 

شوهر من یه روز میره بیرون فرداش کلی منت و دعوا درست میکنه فقط کافیه یه سوال ازش بپرسم دعوا راه می ان ...

این حرفا واسه من عادیه

بعضی وقتا بهم میگ برو برا خودت حرف بزن

همش میگ تو مخای منو از اقوامم دور کنی من نمیذارم

باوجود ک خودش با کینه ای بودنش خیلی هارو از خودش دور کرده

چرا هستم.والا هر کی میاد ی چیز میگ قبلا فکر نمیکردم انقد وجودش لازم.ولی هر چی پسرم بزرگتر میشه بزشت ...

خب بگو کار داره‌ . نمیتونه بیاد.