2777
2789
عنوان

تحمل این زندگی روز ب روز برام رنج اورتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 21 پست
خب بگو کار داره‌ . نمیتونه بیاد.

همش همینو میگم

ولی میفهمن

وقتی ازم میپرسن واقعا میریرم بهم

تا اخر ساعت ک اونجا هستم تو فکرم ک چرا باید انقد بدبخت باشم

بعد ترجیح میدم هیچ جا نرم.ک کسی با سوالاش و کاراش اعصابم خرد کنه

درک میکنم خیلی سخته آدم همش تنهاست من جدیدا به سرم زده خودم برم بیرون بگردم واسه خودم تفریح درست کنم ...

این راه ها ک‌گفتی امتحان کردم

نتیجه زیادی نداشت

اونم تا من میرفتم میدوید میرفت خونه مامانش

بعدم ک میگفتم چرا میری

میگفت وقتی نیسی بشینم نگاه در و دیوار کنم

هی ب  خودم میگم زوری ازش نخواه باهات باشه

گدایی عشق و محبت نکن

بازم نمیتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا واسه من عادیه بعضی وقتا بهم میگ برو برا خودت حرف بزن همش میگ تو مخای منو از اقوامم دور کن ...

یه مدت هیچی بهش نگو بذار بره فکر بد نکنه که قصدت بده. رفتارهاتو ولی عوض کن شاید فهمید باید تغییر کنه بد رفتاری نکن ولی گرم هم نگیر بذار نبود چیزی رو حس کنه اگه بهت گفت چته با لحن مهربون ولی ناراحت بهش حرفت رو بزن بهش بگو دوسش داری ولی واقعا داره تحمل رفتاراش سخت میشه برات یگو زنا تحملشون زیاده ولی وقتی خسته بشن و دیگه نتونن تحمل کنن یهو میرن‌. البته من نمیدونم شوهرت عکس العمل هاش چطوریه قلقش چیه اگه از کسی حرف شنوی داره باهاش در میون بذار که اون بهش بگه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
یه مدت هیچی بهش نگو بذار بره فکر بد نکنه که قصدت بده. رفتارهاتو ولی عوض کن شاید فهمید باید تغییر کنه ...

از کسی حرف شنوی نداره

کار خودشو میکنه

ولی وقتی محلش نمیدم خودش میاد سمتم

واقعا دیگ تحمل اخلاق گندشو ندارم

همش با خودم درگیرم

بهم حس بد میده

ولی گم محلی و درست میگی

همه بهم میگن ولش کن بره

محلش نده 

از کسی حرف شنوی نداره کار خودشو میکنه ولی وقتی محلش نمیدم خودش میاد سمتم واقعا دیگ تحمل اخلاق گند ...

الان من بخاطر رفتار دیروزش اومد محل نذاشتم بهش اومد پرو دست پیشم گرفته به جای عذرخواهی. دیدم صدای تلویزیونو زیاد میکنه بهش گفتم کم کن دیدم محل نمیده خودم کم کردم میبینم مثلا به خودش میگه تلویزیون خراب شده خودش صداش کم میشه یعنی اصلا نمیبینمت منم گفتم خدا رو شکر که حرف نمیزنی تو حرف زدنی معمولا گند میزنی همون بهتر صداتو نشنوم حرف نزدنو باز تمرین کنی خوبه. ولی قشنگ عصبی بود از اولش که اومد. رفت پشت کامپیوترش نشست دیدم حوصله نداره باهاش کار کنه الکی زیر لب شعر میخوند.محل ندادم رفتم آهنگ گذاشتم قشنگ عصبی بود رفتم حموم اومدم نشستم واسه خودم توی لپ تاپ فیلم بذارم میوه پوست گرفتم نشستم به فیلم دیدم اومده روش اونوره میگه عافیت باشه منم گفتم همش زدی یعنی درست برخورد نکردی بعد رفت دراز کشید به خدا بعضی وقتا محل ندادن داروئه فقط نذار فکر کن از اینکه باهاش حرف نمیزنی ناراحتی

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃