درمان لکنت زبان خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
خوبن من داشتم دستمالم میکشیدم لک نمی افتاد ونسوزم هستن
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
این سوال منم هست...من برای کمد دیوازیم هی گلاس سفید چسبی خریدم.خوبه...اما میخام برای روکابینتهام بگیرم نمیدونم خوب وای میسته یانه؟ چون رو کابینت هم مداام باید پاک بشه یه وقت لبه هاش بلند میشه
بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
اره همین نسوزا چه طرحی بودبرای شما طرحی که دیدم حالت زرورق براقه طلایی و نقره ای
از من کرم مات بود
من مستاجر بودم ارزوناش خریدم متری ۳۵۰۰خریدم الان شدن متری۱۳
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خوبه بود سه سال کار کرد اخ نگفت اخرش خودمون کندیم خونه رو تحویل بدیم