2777
2789
عنوان

بياين بگم جاري عوضيم چيكار كرده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 65 پست
اره راس میگی  یا همشون خنگ بودن یا اسی مارو ... گیر اورده خودم با اولین مورد اوکیم شما چی؟

واقعا چرا بايد همچين چيزي رو شك كنيد.!!

ماشالله همه اينجا كاراگاهن😂😂

چه باحال خالی می بندی

من از صبح که چشمام باز می شع کار بانکی انجام می دم

فقط ده هزار تومان رو نمی ده اونم ملت بقیه بانک ها برداشت ۱۰ تومن هم اعلام می کنن

بعد می گی پیام اومده بعد می گی چک کردن شانسی

قبل از تاپیک زدن همه جوانب رو بسنج

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران نیستن؟؟  پس چجوری رفته بانک پرینت گرفته؟؟  بعد اینا بکنار اون قسمت اول که گفتی من ...

چه سوالايي!!!

من گفتم رفته بانك؟ زنگ زدن از طريق رييس بانك پرينت گرفتن

اينم كه گفتم مادرشوهرم اومدن پيشمون كجاس عجيبه!

تخیلیه  باور نکن هیچجورررره با عقل جور درنمیاد هیچکس نمیاد چنین کاری کنه

حرفاشم ضدونقیضه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چه باحال خالی می بندی من از صبح که چشمام باز می شع کار بانکی انجام می دم فقط ده هزار تومان رو نمی ...

چرا بايد خالي ببندم!! 

سودش چيه؟!

من كي گفتم پيام اومده!

مادرشوهرم ايران نيستن

پيام براشون نمياد

از طريق اپليكيشن يه شب مانده حساب رو چك كردن ديدن كم شده

چه سوالايي!!! من گفتم رفته بانك؟ زنگ زدن از طريق رييس بانك پرينت گرفتن اينم كه گفتم مادرشوهرم اومد ...

از بس بد توضیح دادی اولش 

گفتی پیشم بوده چه ربطی اخه به کار جاریت داشت 

قشنگ میگفتی الان پیشمه ما خارج هستیم 

پیامک هم برای مادر شوهرم نمیاد 

اخه ما باید از خودمون حدس بزنیم 

درضمن ما میریم بانک کارها را انجام میدیم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تخیلیه  باور نکن هیچجورررره با عقل جور درنمیاد هیچکس نمیاد چنین کاری کنه

هيچكس نمياد؟

دزد نديدي تا حالا؟

اگه عجيب نبود كه تاپيك نميزدم

اگه عجيب نبود كه پنج صبح هممون بيدار نبوديم كه ببينيم چه ميشه كرد

مثلا چي ضد و نقيضه؟

همه چی .من هرپستت روکه میخونم یه جوره .همخونی نداره عزیزم .شایدم زیاداطلاعات نداری وقاطیشون کردی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
از بس بد توضیح دادی اولش  گفتی پیشم بوده چه ربطی اخه به کار جاریت داشت  قشنگ میگفتی الان ...

اخه هر بار تا اسم خارج اوردم ريختن سرم 

همه جبهه دارن به كسي كه ايران نيست

همين الانش هم همه دارن منو ميخورن چون مادر شوهرم هشتاد ميليون به حسابشه!

من اگه ميدونستم به چشم همه زياده كه عدد نميگفتم

اصلا كسي به اصل قضيه توجه نكرد

همه ميخوان مچ منو بگيرن!!

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
همه چی .من هرپستت روکه میخونم یه جوره .همخونی نداره عزیزم .شایدم زیاداطلاعات نداری وقاطیشون کردی

ببين من خيلي ساله ايران نيستم

سيستم بانك رو نميدونم

اما به دزدي جاري جان اطمينان كامل دارم😅😅

با عرض معذرت من باور نمیکنم زیادی تخیلیه مگه میشه؟ مگه از پشت کوه اومده ک نفهمه  داستانت زی ...

ببين من نميدونم چه فكري پيش خودش كرده

فكر كرده چون ايران نيستن نميفهمن لابد

اما هر فكري كرده خيلي خنگه چون مادرشوهرم حالش رو جا مياره

منم خالي نميبندم

چه خبره تو ايران؟ چه قدر به هم دروغ ميگيد كه به همه شك داري؟