2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنین جنسیت نی نی چیه؟

1525 بازدید | 41 پست

😍

تعداد رای : 17
نظرسنجی
دختر
12
70%
پسر
5
29%
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم پسر بود

ربطی نداره زیاد 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

والانميشه گف من دوتاباردارى هام كاملاباهم تفاوت داشت كوچكترين وجه اشتراكي نداشتن دوتاشم دختره ولى فقط تويه چيزمشترك بودم كه شباپاهام تب ميكردميگن پاهاسردباشه بچه پسره 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
موهای بدنت چه جور شده تهوعت صبحه یا شبها معمولا چهره ات خوشگل تر شده یا حس زشتی میکنی اخلاقت بهتر ...

موی بدنم هنوز متوجه تغییری نشدم ولی حس میکنم موی روی شکمم یکم تیره شده قبلا بور بود تهوعم معمولا از نزدیک ظهره تا تا عصر گاهی ام از صبح تا شب الان دو سه روزه کلا ندارم  چهرم خودم حس میکنم خوشگل تر شده صورتم پر تر شده اخلاقمم خوبه ولی مودی ام یهو احساساتی میشم سر چیز بیخود

والانميشه گف من دوتاباردارى هام كاملاباهم تفاوت داشت كوچكترين وجه اشتراكي نداشتن دوتاشم دختره ولى فق ...

من اوایل سرد بود ولی دو هفتس دیگه گرمه اکثرا دمای معمولی داره

موی بدنم هنوز متوجه تغییری نشدم ولی حس میکنم موی روی شکمم یکم تیره شده قبلا بور بود تهوعم معمولا از ...

کلا اگه تهوع صبح باشه و منجر به استفراغ بشن و زیاد باشه دختره ولی تهوع عصر و شب ها که منجر به استفراغ نمیشه پسره 

کلا اگه تهوع صبح باشه و منجر به استفراغ بشن و زیاد باشه دختره ولی تهوع عصر و شب ها که منجر به استفرا ...

من تهوعم عصراوشبابود بالأهم نمياوردم كاملابرعكس دخترم ولى اينم دخترشد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
درسته اینا زیاد درست نیستن اما علائم کلا برا پسره😍

من انقد درگیر این علائم بودم بفهمم دختره یا پسره دیگه خبره شدم😅

دوشنبه میرم غربالگریه اول خدا کنه بگه 

خیلی دوست دارم با جنسیتش صداش کنم باهاش حرف بزنم😍