2777
2789
عنوان

من اگه صاحب سایت بودم

177 بازدید | 12 پست

اگه بودم اول از همه احراز هویت میخواستم برای ورود به سایت، و هیچ مرد و بچه ای رو راه نمیدادم، جامعه به اندازه کافی مرد سالار هست، حالا نمیشه یه سایت فقط مخصوص خانوما باشه؟؟؟؟؟

⁦⁩⁦

امکانش نیست

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو میکردی اگه بودی

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

همین الان یه کاربر مرد تاپیک زده بود دختر هستم یا نه😶😶😶😐😑

برای آرامشم چند تا صلوات بفرستین.🌹دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... ‌ با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ دوست گرامی! خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆

ببخشید.......الان قانون  سایت اینه....باز کردن این بحث قدیمی و بی نتیجه فقط ایجاد جنجال میکنه..

درضمن مردسالاری  رو خودمون   به وجود اوردیم...با تفکراتمون با بچه تربیت کردنانو...خیلی چیزا رو معنیشو درک نمیکنم ولی  با یاد دادنشون به بچه ها  باعث میمش زن در چشمشون کوجییک جلوه کنه

واینکه  در این سایت آقایون هم  حضور دارن دال بر  مرد سالاری این فضا نیست چرا که اینجا اتفاقا ضد اقایون هستن اکثرا.

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
ببخشید.......الان قانون  سایت اینه....باز کردن این بحث قدیمی و بی نتیجه فقط ایجاد جنجال میکنه.. ...

ضد اقایون نیست عزیزم، چند تا تاپیک رو بخونین متوجه میشین، 

در مورد بچه بزرگ کردن موافقم ولی فعلا برای نسل ما چیزی رو عوض نمیکنه، شاید برای نسلهای بعدی که اونم چشمم اب نمیخوره

⁦⁩⁦
ضد اقایون نیست عزیزم، چند تا تاپیک رو بخونین متوجه میشین،  در مورد بچه بزرگ کردن موافقم ولی فع ...

ببین دیدم  یه سری از خانمای سایتو که  تا یه اقا میبینن و تاپییکی که استارترش اقاست جمع میشن اونجا  و به چت و حرف و اینا....متاسفانه فساد تو نی نی سایت خیلییییی زیاده

ولی خب  خیلیم دیدم ضد آقایونن

دیروز چالش ناشناس گذاشته بودم یه عزیز گفته بود چرا جایی که اقایون هستن طوری صحبت میکنی انگار خیلی حالیته....درحالی که من با اقیون فقط   رسمی و کتابی صحبت میکنم.....ولی اینطور برداشت کردن😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
ببخشید.......الان قانون  سایت اینه....باز کردن این بحث قدیمی و بی نتیجه فقط ایجاد جنجال میکنه.. ...

ضمنا من نمیدونستم این بحث قبلا هم بوده، من اعتراضم رو گفتم میتونن خانوما بهش عمل کنن یا باز هم مثل همیشه سر تسلیم جلوی خواسته های اقایون فرود بیارن چون ظاهرا مدیر این سایت هم اقا هست. وقتی اعتراضی نباشه هیچ اصلاحی هم صورت نمیگیره

⁦⁩⁦
ضمنا من نمیدونستم این بحث قبلا هم بوده، من اعتراضم رو گفتم میتونن خانوما بهش عمل کنن یا باز هم مثل ه ...

اوووو اعتراض های فرواونی صورت گرفته ولی شنونده ای نیست

ببین دیدم  یه سری از خانمای سایتو که  تا یه اقا میبینن و تاپییکی که استارترش اقاست جمع میش ...

میگم که دست من بود طرح اول صیانت اینترنت رو ازهمین جا اجرا میکردم و این سایت رو برای همیشه میبستم چون الان نمیشه جدا کرد که کی بچه هست کی اقا، 

تو این سایت بچه ها به بلوغ زودرس میرسن، حضورشون نیازی نیست

اقایون هم پررروتر میشن

⁦⁩⁦

اگه با کارت ملی هم  بخوان احراز هویت کنن باز شدنی نیست که میرن مال مادر خواهراشونو برمیدارن 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿