2777
2789
عنوان

بیاین..خیلی مهمه..سوال مهم دارم..

1069 بازدید | 83 پست

دیروز از صبح تا شب با همسری در حال پیاز داغ درست کردن بودیم واسه اولین بار.. کلی خسته شدیم.. 

حدود ده کیلو پیازو واسه فریزر سرخ کردیم.. اما یادمون شد نمک بزنیم.. بتظرتون کپک میزنه.. دوباره در بیارم سرخ کنم نمک بزنم..؟ 

لطلف لطفا تجربه هاتونو بگین.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیش نمیشه

همسری😂

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

چکاریه  ک فریزر میکنید ...حتا غذاتون  مزه نمیده  با پیاز فریزر شده بخوای  تفت  بدی مگه یدونه پیاز سرخ کردن  هرروز چقد وقت میبره

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
چکاریه  ک فریزر میکنید ...حتا غذاتون  مزه نمیده  با پیاز فریزر شده بخوای  تفت &n ...

چرا هم مزه میده هم خوب میشه

بوی پیاز راه میفته کلی کثیف کاری میشه بخاطر یه دونه پیاز

منی که فرصت ندارم و نمیخوام بوش راه بیفته سالهاست آماده میخرم

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
😂 😂  خداییش همسریه.. 😂  طفلی از صب تا شب پای گاز وایستاد و پوست کرد و ریز کرد و سرخ ک ...

بمونید برا هم

چرا هم مزه میده هم خوب میشه بوی پیاز راه میفته کلی کثیف کاری میشه بخاطر یه دونه پیاز منی که ...

من اولین بارمه.. 

درست کردم گذاشتم فریزر که تا یکی دوماه دیگه واسه بعد زایمانم هم خودم راحت باشم هم مامانم که میاد مراقبتم..