یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من برام گل خریده بود ولی من براش چیزی نمیخرم 🙂🙃
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
[QUOTE=226302414]مگه قراره کاری بکنیم. من منتظرم کارت هدیشو بیاره بهم بده .والا[/QUOTE پارسال تو کارت هدیشون یه تومان بود.امسال امید وارم بیشترش کنن. البته منظورم کارت هدیه ای که از طرف اداره میدنه
تولد من با سالگرد ازدواجمون یه روز فاصله داره، 22 آبان و 23 آبان، شوهرم همیشه یکی میکنه، خیلی خوشحالم روز مرد و ولنتاین رو میتونم یکی کنم یه ست ورزشی براش میخرم
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
حالا شوهر من اصلا از کادو و اینا خوشش نمیاد..اوایل ازدواج میخریدم اصلا به زور من باز میکرد کادوشو...میگفت اخلاقت خوب باشع خودش خیلی ارزش داره...اخه من بداخلاقم😂