2777
2789

خانمی خواب دیده بودند که در حرم حضرت معصومه می‌باشند. آن حضرت، این خانم را مسئول پخش نان در بین زوار کرده بودند. زوار دور یک سفره نشسته بودند و هنگامی که این خانم داشته نان‌ها را بین زوار پخش می‌کرده، مدام به این فکر بوده که آیا از این نان‌ها به من هم می‌رسد یا نه.
سپس از خود حضرت پرسیدند که آیا از این نان‌ها نصیب من هم می‌شود؟ ‌ایشان که گویا کمی از دست خانم ناراحت بودند و می‌خواستند او را متنبه کنند، فرمودند که شما وفای به عهد نکردید، نشان به آن پیراهن مشکی که گل‌های سفید دارد.
بعد هم این خانم مابقی نان‌ها را پخش کرده و نزد حضرت برگشته و از خواب بیدار شده است.
تعبیر خواب
این خانم برای حاجتی که داشتند، چله‌ای گرفته بودند و به این فکر می‌کردند که آیا بالاخره حاجت روا می‌شوند یا نه؟ آیا مانند خیلی از کسانی که از طریق توسل به حضرت حاجت روا شده‌اند، ‌ایشان هم به مطلوب خود می‌رسند یا نه؟
همچنین رابطه‌ی ‌ایشان با همسرشان خوب نیست و از یکدیگر راضی نیستند. این خانم احساس می‌کند که نارضایتی همسرش باعث می‌شود که حاجت روا نشود و تنها مانع گرفتن حاجت، همسرشان هستند.
با استفاده از روشی که در دوره‌ی رمزگشایی اسرار رویا‌ها ارائه شده است، معلوم شد که نان برای این خانم نماد رسیدن به حاجت است. این که‌ ایشان نان‌ها را بین زوار پخش می‌کرده و در فکرش بوده که آیا به من هم از این نان‌ها می‌رسد یا نه، معنایش این است که "همه دارند حاجت روا می‌شوند، آیا من هم به حاجت خود می‌رسم یا نه؟"
همچنین پیراهن برای‌ ایشان نماد شوهرشان بود. این که حضرت در خواب فرمودند تو وفای به عهد نکردی، نشان به آن پیراهن؛ معنایش این است که این خانم احساس می‌کند رفتار خوبی با همسرش ندارد و تعهد خود نسبت به او را درست انجام نمی‌دهد و به خاطر همین در خواب دیده‌اند که حضرت، وفای به عهد را متذکر می‌شوند.
پس می‌بینیم، همانطور که ممکن است افکاری در بیداری به ذهن‌مان خطور کند، همان افکار می‌توانند به شکل تصویری و نمادین در رویا ظاهر شوند.
این افکار در ذهن خانم بوده که "این همه آدم که توسل می‌کنند و حاجت می‌گیرند، آیا حاجت من هم برآورده می‌شود یا نه؟ نکند به خاطر رفتار نادرست با همسر و نارضایتی او از من، حاجت روا نشوم؟"
همین افکار را به شکل تصویری و نمادین در رویا مشاهده کرده‌اند. نان گرفتن نماد رسیدن به حاجت بود و پیراهن هم نماد شوهر.
البته ممکن است همین ها در خواب شخصی دیگر، نماد چیزهایی کاملا متفاوت باشد چون هر خوابی مختص شخص رویابین است.

اگر دوست دارید اطلاعات جامع و معتبری درباره ی رویاها کسب کنید، به شما کتابچه پشت صحنه رویاها را پیشنهاد می کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونید صد در صد حاجت رواییه؟

ائمه ک الکی ب خواب همه نمیزن،وقتی حاجتی داری یا توسلی بهشون میکنی اکثرا تو خواب جواب اون حاجت روایی رو میدن 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
ائمه ک الکی ب خواب همه نمیزن،وقتی حاجتی داری یا توسلی بهشون میکنی اکثرا تو خواب جواب اون حاجت روایی ...

اونی که تو خواب می بینیم که معصومین نیستن، صرفا تصویریه که ذهن ما از اون ها ساخته.

مثلا شما الآن چشماتون رو ببندید و پدرتون رو تصور کنید که داره به شما لبخند میزنه. یک لحظه خواهشا این کار رو انجام بدین.

آیا روح پدرتون اومد توی مغز شما؟ 

قطعا این طور نیست.

فقط تصویری از ایشون رو در ذهن تون دیدید.

خواب ها هم همین هستن.

اونی که تو خواب می بینیم که معصومین نیستن، صرفا تصویریه که ذهن ما از اون ها ساخته. مثلا شما الآن چش ...

ببخشید بااین ک خودم روان شناسی خوندم ولی مخالف نظر شمام،درسته ک ما یکسری مسائل فکزی و استرس های روزانه رو ممکنه تو خواب ببینیم اما این شامل همه خوابها نمیشن،بعضی از خواب ها رویای صادقه هستن و تعبیز دازن،ک انبیا و معصومین هم جزوی از اونهان

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
ببخشید بااین ک خودم روان شناسی خوندم ولی مخالف نظر شمام،درسته ک ما یکسری مسائل فکزی و استرس های روزا ...

چقدر خوب بحث می کنید و نظر مخالف تون رو با احترام میگین. سپاسگزارم ازتون.

درباره ی رویای صادقه در این مقاله مفصل توضیح دادم: رویای صادقه

خوشحال میشم نظرتون رو راجع بهش بدونم.