چند بار تاپیک زدم حتی یه نفرم نبوده. خانوما من جراحی زیبایی واژ. ن انجام دادم با اینکه یه هفته گذشته خونابه میاد. حتی صبح چند قطره خون هم اومد. دکترم زنگ زدم فردا وقت معاینه دارم گفت عادیه. ولی من خیلی غصه میخورم. یعنی بخیه هام جوش نخورده
خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد که چه عرض کنم مرگ رو باچشام دیدم😭 سر هم ن اگر بد شه خیلی غصه میخورم. وای من حتی جراحی فک کردم ولی این یه چیز دیگه بود اصلا خیلی بدد بود شب اول تا صبح داد زدم منی که دوتا طبیعی زاییدن آخ نگفتم و تحمل کردم اینو نتونستم
خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.
آخه چند روزه کم نشده که هیچ بیشترم شده. صبح هم چند قطره خون اومد. دردم هم هنوز زیاده. بخدا به غلط کر ...
دردت عادیه.اگه رعایت کرده باشی مشکلی نیس..خونابه میاد تل چن روز..برا من خیلی کم بود..نترس بخیه اونقد محکمه ک پاره نمیشه...توالت فرنگیی حتما استفاده کن..همم شربت ملین بخور تا یه ماه تا طبیعتت خشک نشه و فشار ب واژن نیاد