بچه ها تحت چه شرایطی میشه پرینت گرفت؟؟سیمکارت ب نام منه یکی دیگ میخاد پرینت بگیره 😭😭😭😭اگه بگیره روزگارم تباه میشه لعنت بهش که تو هر کاری دخالت میکنه
تو رو خدا بگین چجوری میشه گرفت
دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمیگردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمیگردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب مولا فقط عقد کنیم نامزدم همه اونایی ک باعث ناراحتیم شدن تو این مدت همه رو به گوه خوردن میندازه
اگر پدرت یا شوهرت باشه احتمال زیاد بتونن پرینت بگیرن بایه نامه ...ولی به بقیه نمیدن پیرینت رو
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...