بچه ها رفتم سرگوشی شوهرم دیدم به زن برادرش که کرونا گرفته پیام داده که کار نکن و چیز مقوی بخور وحمام نرو .. خیلی عصبی شدم آخه چرا اینقد باید مهم باشه براش ، بخدا شوهر اون جواب سلام منو زوری میده اونوقت این ...خیلی گرم وصمیمیه با زن برادرش البته دختر عمش هم هست ، اونم پیام داده بود که مرسی داداشی 😞 شوهرمم گفته بود خواهش میکنم خواهری 😔 😞😞😞😞 من نمیگم احوال پرسی نکنه بکنه ولی خیلی رسمی و کوتاه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تو کل خانواده همه رسمین به شوهرت حتمابگو اگه هم ک صمیمین پس احتمالا شاید تو فامیل نیستی برادر شوهرت باهات صمیمی رفتار نمیکنه
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
به شوهرت بگو پیام میدی با من هماهنگ باش و جاریت درجریان بزار که توام خبر داری داره بهش پیام میده که یه وقت فکر بد نکنه جاریت والا فک کنه چه تحفه ایه شوهرت حالشو میپرسه
♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️