2777
2789
عنوان

کارشناسان بی بی چک بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست
هاله داره مبارکه فعلا صداشو در نیار دو سه روز دیگه یه تست دیگه بزن اگه اونم مثبت بود روز مرد کادو ب ...

وای آره چه پیشنهادقشنگی

البته اگه خدا بخاد وقسمت باشه

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بی بی چک بعدیت مثبته

ممنون گلم انشالله

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

انشالله بی بی چک بعدیت مثبته

کاره نازار 😍بومه نذرد .

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
انشالله که نتیجه میگیری این ماه

ممنونم عزیزم انشالله

برا منم دعا کنید ۶ روز دیگه معلوم میشه ک حامله ام یا نه  صبح ها حالت تهوع شدید دارم

انشالله خبربارداریت راببینممممم😍

راستی خانوما دکترم سنو نوشته نوشتی سنو رحم حالا نمیدونم واژیناله یا شکمی ؟

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
روز چندم سونو رفتی آمپول زدی؟

روز سیزدهم

همون شب دوتاامپول زد

نه نیستی .1 هفته  بعد از موعد پریودی اگر نشده بودی بی بی چک بزن .الان که اگر باردار هم باشی نشو ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم