2777
2789

ببخشید چی هست

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

معجزه؟😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجزه ای نداره فقط شنیدم دعا در این ساعات ب اجابت میرسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین در این ساعات انرژی های منفی به پایین ترین حد و انرژی مثبت بالا هست برای این میگند بیدار باشید تا اون ها را دریافت کنید و به آرامش برسید و در این ساعات میتونید راحت با خدا ارتباط برقرار کنید

🙏🙏

مامانم میگه روزی رو تو این ساعات پخش میکنن

میگه اگر این موقع خونه رو جارو کنیم و تمیز کنیم و حتی جلوی در خونه (اگر حیاط دارین جلوی در حیاط )رو تمیز کنیم روزی اون روز بیشتره.

و اینکه دعاها تو این ساعات مستجاب میشه 

و میگن فکر کنم مکروهه تو این ساعات خوابیدن

.