سللم بچه ها من هر روز واسه دختر خاله همسرم آمپول پروژسترون میزنم تا چهل روز داره ،شیاف هم استفاده میکنه ،بعد امروز دیدم یکم از شکمش رو بخیه زدن ،میخاد بچه دار شه،،،الان ای وی اف کرده؟حقیفتا روم نشد ازش سوال کنم الان کتجکاوم
تنها کاری که تو9/9/99 میتونستم انجام بدم ساختن یه کاربری در این تاریخ لاکچری بود😁 هرسین اسم شهرمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن ای وی اف بخیه نداره احتمالا لاپراسکوپی کرده ..از طریق اون برش ب رحم نگاه میکنن و نقص و عیباشو برطرف میکنن
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب لاپرا انجام داده دردش یکم زیاده احتمالا بعدن میخاد ای وی اف کنه ..ای وی اف همش تزریقه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من نمی دونم ولی یه همکار داشتیم اون ای وی اف کرد تخمک و گفت با یه عمل برمیدارن
با عمل و بیهوشیه ولی از طریق واژیناله ..هیج برشی زیر شکم نمیدن الان یادم افتاد ..من نصف راهشو رفتم تخمک نداشتم کلا کنسل شد
ولی خب بعدش خودم باردار شدم