2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😭اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 82 پست
بگو دفعه دیگه پیام داد بگو ببره کافی نت انجام بدن براش نامزدت که کافی نتی نداره😑

دیه درسش تموم شد 

گفت میخوام بعد دانشگاه که مدرک و گرفتم سیم کارتم و بسوزونم کسی نداشته باشه از هم کلاسی ها 

اینو به هم کلاسی هام گفته که چند تا این دخترا اومدن گفتن که تو رو خدا خاموش نکن تا انتحاب واحدمون هم انجام بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل دختر اینجوری سخت میگیری و بحث میکنی ازت دلسرد میشه   و مخفی کاری میکنه .  با همسرت دوست ...

حرفت و صد درصد قبول دارم خواهر اما من چشمم خیلی ترسیده 

خیلی سخته 

نمیخوام سرنوشت زندگی مام اینجور شه 

نمیخوام کسی وارد زندگیمون شه

خدایا از دست این دخترای آویزون به خودت پناه میبرم  شوهر من برا اطرافیان شمره بعد یکی پیشش ناله ...

آقا منم بدم میاد اصلا کسی تو زندگیمون باشه حتی برای دلسوزی و کمک 

دیگه بدم میاد از هر چی دلسوزیه 

درسته اشتباه بوده چت با اون دختره،،،ولی صددرصد دیگ همه چیو نامزدت ازت قایم میکنع خیلی تند برخورد کرد ...

درست میگی 

اون لحظه یهو داغ کردم که چرا با هم حرف زدن 

چرا من با همکار های آقا نمیتونم زیاد حرف بزنم اما خودش حرف زده با هم کلاسی 

حرفت و صد درصد قبول دارم خواهر اما من چشمم خیلی ترسیده  خیلی سخته  نمیخوام سرنوشت زندگی ...

حق داری عزیزم. زندگی  چیزی نیست که به این راحتیا بشه درستش کرد.‌  خدای نکرده یه لحظه شیطون بره تو جلدش  دلش بلغزه همه چی خراب میشه. 

سعی کنین دل همو بدست بیارین . خواسته های همو بخ هم بگین. با سرکوفت و اخم و دعوا نه . خیلی دوستانه . با لبخند و ارامش. نترسونش. 

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
مقصر فقط نامزد توعه  اصلا تقصیر دختره ننداز خواستی جر بدی کسی رو هم نامزدتو جر بده  رو ن ...

میدونم 

میتونست انتخاب واحد و انجام بده و بگه انجام شد شب بخیر نه که حرف بزنن 

هزار بار بش گفتم این دختره پیام داد جواب نده من ازین بدم میاااااد

حق داری عزیزم. زندگی  چیزی نیست که به این راحتیا بشه درستش کرد.‌  خدای نکرده یه لحظه شیطون ...

تا الان مشکلی با هم نداشتیم 

تا همین یه ساعت پیش میگفتم خوشبخت ترین دختر دنیام 

الانم میگم اما خب ناراحتم خیلیم ناراحتم ازش 

خودش میدونه من بدم میاد جواب پیام اینو بده اونوقت میگه درد و در کرده بام 

آجی منم باشم دلم میسوزه بخدا الانم دلم سوخته 

میخوام سنگ دل باشم اما نمیتونم 

همین طور داره اشکام میاد میگم یه دختر چقدر سختی میکشه خودمم سختی کشیده ام اما بازم خدا رو شکر .. 

ولی بخدا هر بدبختی میبینم اطرافم همه از دلسوزی 

نمیخوام برا کسی دلسوزی کنه 

ضربه خوردم از دلسوزی

تا الان مشکلی با هم نداشتیم  تا همین یه ساعت پیش میگفتم خوشبخت ترین دختر دنیام  الانم می ...

میدونم چی میگی .

با نامزدت صحبت کن بگو روی حساسیت های من دقت کن‌ . میدونی بدم میاد میدونی حساسم  میری  سمتش. ازش قول بگیر. 

دوباره تکرار کرد  با خشونت برخورد کن یکم‌

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
میدونم چی میگی . با نامزدت صحبت کن بگو روی حساسیت های من دقت کن‌ . میدونی بدم میاد میدونی حساسم &nb ...

چشم 

همین کارو میکنم 

میگم همون طور که تو رو این چیزا حساسی و غیرت داری منم دارم 

نمیدونم دختر خوبیه یا نه ولی اگه شما نامزدین و عقدین و دختره هم اینو میدونسته باز دردودل کرده   ...

امیدوارم همون خدایی که تو امضا ازش اسم بردید داور باشه

و امیدوارم به ناحق به کسی نگفته باشید خراب که خدا بد جواب میده  

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
امیدوارم همون خدایی که تو امضا ازش اسم بردید داور باشه و امیدوارم به ناحق به کسی نگفته باشید خراب ک ...

عجب. لابد زیاد دردودل میکنین با اقایون که انقدر بهتون برخورده جبهه گرفتین. خراب حتما نباید کار فیزیکی انجام بده  همینکه باوجود اینکه میدونه طرف تو رابطه جدیه میشینه باهاش انقدر راحت دردودل میکنه مشکل شخصیتی داره و آدم درستی نیست. به سلامت 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اصن به این چیزاش کاری ندارم  چه دلیلی داره یه دختر بیاد اینا و برا پسری تعریف کنه  این آ ...

تایپکت مال قبله ولی اومدم خوندم.شوهرمنم همچین چیزی پیش اومد یه دختره از بدبختیاش گفت و اینا بعد گفت دوستت دارم شوهرم گفت یعنی چی بعد پیچوند گف مثل داداش و...بعد ادعای دلتنگی و میگفت دارم میمیرم و حالم بده و...تازه میدونست زن داره شوهرم.هیچی منم بش پیام دادم گفتم زن فلانی ام یه پیام دیگه ببینم دادی رو گوشی شوهرم اونوقت با احترام باهات حرف نمیزنم دمشو گذاش رو کولش و رفت.نامزدت ادم خوبیه از حرفاش معلومه.دختره کرم داره عنتر

تایپکت مال قبله ولی اومدم خوندم.شوهرمنم همچین چیزی پیش اومد یه دختره از بدبختیاش گفت و اینا بعد گفت ...

اجی خود منم این چیزا و دیدم تو اطرافیان که میترسم که زود عصبی شدم .

آنقدر دیدم میان اول درد   دل و بعد کم کم وابسته میشن 

زن هم که زود وابسته میشه 

صبحه اون شب با هم آشتی کردیم برام توضیح داد گفت تو سوتفاهم برات پیش اومده و دختره شهریه و نریخته اومده مشکلاتش و گفته 

دیگه نامزدم هم از خیری پول جمع کرد ۲ تومن شد خودش ریخت برای شهریش