2777
2789
با صداقت بگید شوهرتون رو بیشتر دوست دارید یا بچه اتون رو؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه
فروشگاه اینرنتی 30 سبد دارای نماد اعتماد الکترونیک و ضمانت بازگشت کالا پوشاک بچگانه خارجی صابون های تزئینی میوه ای زیورآلات لوازم آرایشی ***هدیه ویژه 30 هزار تومانی فقط تا آخر شهریور ماه*** با خرید بالای 100 هزار تومان از سایت ما ، 30 هزارتومان از ما هدیه بگیرید. http://30sabad.com
من خودم عاشق شوهرم بودم و هستم ولی حس میکنم دخترم رو بیشتر دوست دارم عذاب وجدان دارم این بده؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
نوع علاقه فرق داره کاملا نسبت به فرزندم خیلی احساس مسیولیت میکنم ولی نسبت به همسرم فک میکنم اون باید این حس مسیولیت رو به من داشته باشه به همسرم حس وابستگی زیادی دارم
ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
یه دوستی دارم یه شوهر بی خودی داره که خیلی عذابش میده ولی بدون شک میگه اول شوهرمو دوست دارم ولی شوهر من خیلی بیسته از هر نظر ولی من دخترمو بیشتر دوست دارم وای چقدر من بدم
18 ماه
بنظر من هرکی جای خودشو داره نمیشه مقایسه کرد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من نمیدونممممممممم جفتشون یه جور عزیزن
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......