2777
2789

سلام

احساس میکنم زندگی بدجوری تو چشمه 

دیگران فکر می‌کنند خیلی پول داریم، ولی خیلی بد میاریم 

تمام پولمون سوخت و رفت هوا 

هیچی نداریم درحالی که بقیه برعکس این فکر می‌کنند 

اگر راهی سراغ دارید بگید ممنون

صدقه بدید 

حرز امام جواد همراهتون باشه 

انگشتر فیروزه هم میگن خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

صدقه زیاد بده

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدقه بدید  حرز امام جواد همراهتون باشه  انگشتر فیروزه هم میگن خوبه

چهارقل هم خوبه؟

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

صدقه

تخم مرغ شکستن

اسپند دود کردن

آیه الکرسی وان یکاد خوندن

دعای چشم نظر بنویسین

منجوق چشم نظر

چهار قل بخون

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

یچیزی بگم  لازم نیست کسی از ریزو درشت زندگیتون خبر داشته باشه  چشم مردم خیلی شوره !

اخه تعریف نیس که

یه سری چیزا رو خودشون میبیننن دیگهههه

صدقه تخم مرغ شکستن اسپند دود کردن آیه الکرسی وان یکاد خوندن دعای چشم نظر بنویسین منجوق چشم نظر ...

امضات❤️