2777
2789

من شهرستان کوچیکی زندگی‌ میکنم

تو دیوار اگهی دیدم  اموزش کاشت مژه  ورکشاپ دوروزه برقرار میکنن هزینش ۱میلیون با مدرک  و هزینه وسیله هاش ۱۵۰۰

به نظرتون خوبه برم؟ پر درامده؟ 

خیلی سخته 

خیلی هم تمرین میخواد

که حرفه ای بشی

یه کلاس و ورکشاپ هم اصلا کافی نیست

حسنش اینه وسایلش کمه و میتونی سیار کنی

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش که اره   ولی میترسم تو شهرستان به این‌کوچیکی کارم‌نگیره  یا طرفدار نداشته باشه   ...

اتفاقا خاستم بهت بگم که طبق تجربه 

کار توی جای کوچیک خیلی میگیره چون رقابت کمه 

سریع بالا میری

تو فقط قسمتی از من رو میشناسی،من یک جهان پر از رازم🍃🦄دختری مستقل💎 که هیچ چیز و هیچکس مانع رشدش نشده ❌و نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠💄
خیلی سخته  خیلی هم تمرین میخواد که حرفه ای بشی یه کلاس و ورکشاپ هم اصلا کافی نیست حسنش اینه ...

الان چ کنم برم یا نرم؟ میخوام واسه خودم درامد داشته باشم 

به نظرت کاشت ناخن  میکرو و فیبروز  راحتتره؟

اتفاقا خاستم بهت بگم که طبق تجربه  کار توی جای کوچیک خیلی میگیره چون رقابت کمه  سریع بال ...

جدی؟  خدا کنه کاشت مژه اینجا طرفدار هم داشته باشه   فکر نکنم دیگه کسی مژه بکاره  خودن یبار کاشتم مثله سگ پشیمون شدم 

الان چ کنم برم یا نرم؟ میخوام واسه خودم درامد داشته باشم  به نظرت کاشت ناخن  میکرو و فیبر ...

ببین من سالها سالن داشتم

هیچ کدوم از این کارا راحت نیست

به خصوص وقتی بخوای حرفه ای باشی

هر کدوم حداقل دو سه سال زمان میخواد صرف هزینه میخواد

اینا رو میگم که با دید باز جلو بری

چون تجربشو دارم

بنابراین فکر نکن همین امروز یه کلاس برم فردا درامد دارم نه

باید مدل رایگان زیاد بزنی و کلاسهای مختلف بری 

تو هر سه تا رشته

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
جدی؟  خدا کنه کاشت مژه اینجا طرفدار هم داشته باشه   فکر نکنم دیگه کسی مژه بکاره  خودن ...

چرا؟

جدی؟  خدا کنه کاشت مژه اینجا طرفدار هم داشته باشه   فکر نکنم دیگه کسی مژه بکاره  خودن ...

مث سگ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو فقط قسمتی از من رو میشناسی،من یک جهان پر از رازم🍃🦄دختری مستقل💎 که هیچ چیز و هیچکس مانع رشدش نشده ❌و نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠💄
ببین من سالها سالن داشتم هیچ کدوم از این کارا راحت نیست به خصوص وقتی بخوای حرفه ای باشی هر کدوم ح ...

خب اره میدونم اینارو   من میخوام یه حرفه ای یاد بگیرم و حرفه ای بشم  علاقه خودم تاتو بدنه ولی هزینش زیاده 

تو که تجربه داری  راهنماییم کن که کدوم رو برم  با توجه به اینکه شهرستان هستم  ۱۷ سالمم هست