2777
2789
عنوان

میخواممم انقدر جذاب بشم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 62 پست

اونطورم که فک میکنین نیست

مثلا پوستم سفیده

چشمامم خیلیی درشته

موهامم خیلی بلنده

ابرو و مژمم پره یکم

قدمم160

اندامم فقط ی ذره چربی داره

لبابمم خیلی خوش فرمه

خیلیم داغون نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونطورم که فک میکنین نیست مثلا پوستم سفیده چشمامم خیلیی درشته موهامم خیلی بلنده ابرو و مژمم پره ...

خب هیچکس کامل نیست 

شما قد بلندی نداری 

یکی قد بلند داره لب قشنگی نداره وووو

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 

اول از همه برو باشگاه 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
100کمه عمل بینی خوب 50 تومنه😂ی 50 هم بده برا اندامش میشه 100 نرخ بااالاس

اندامو ندیده بودم 

گفت زمینشو دارم فک کردم لااقل خوش هیکل هست دیگه  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین اصلا تو پولدار باشی نیازی به عملم نداری کلا هرکی پولدار باشه زشتم باشه جذابه🤣🤣🤣

ببین یه چی بگم تو سبک خودتو داشته باشی جذاب میشی بیشتر یکم اخلاقیاته یکم متفاوت از دیگران 

مثلا اهنگایه خودتو داشته باش که مثلا فقط این مدلی گوش میدی 

یا سبک لباس خودتو داشته باش دیدی بعضیا تیپشون سنتیه یا بعضیا تیپشون لش هست و ...

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
پوللل ندارمممم 😭😭💔

برای جوشات یه محلولی هس من استفاده میکنم اثر گرفتم از داروخونه میتونی بگیری اسمش کلیندرومایسینه ۱۳تومنه

دماغت با عمل(یه بار یه کلیپ دیدم صورتشو با روغن مخصوص چرب میکرد و مالش میدادیه جور خاصی البته نمیدونم اثر میکنه یا نه میتونی سرچ کنی

برای دندونات زرد چوبه با گلاب قاطی کن بزن به دندونات بعد با مسواک بشور روزی دوبارم مسواک بزن
میتونی بعد از مسواک هم نمک بزنی

قدتم بستگی به سنت داره
چن سالته؟

برو باشگاه برای اندامت یا میتونی برنامه از اینترنت دانلود کنی و هرروز به طور فشرده ورزش کنی

برای مژه و ابروهات روغن کرچک بزن باریمل تمیز شده

برای موهات اب برنج
خودم استفاده میکنم وقتی برنج اب کش میکنین ابشو بگیر یکم بزار تو یخچال و بعد از حموم بریز رو موهات نرم و بلند میشه

برای پوست من خودم یه تیکه یخو رو صورتم میچرخونم خیلی خوبه
کلی ماسک خوب هم هس بستگی به پوستت داره
(قبلا یه تاپیک دربارش زده بودم اگه دوس داری یه سر بهش بزن)

سعی کردم بیشتر چیزایی بگم که خونگی باشه امید وارم به دردت بخوره

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند🖤💜