2777
2789
عنوان

میخواممم انقدر جذاب بشم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 62 پست

فقط قدتو از اون لژ مخفیا بخر 😐

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خواست بده😐🥀

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

باید از اول بکوبی بسازی

برا دندون هات لمینت کن سفید شه

دماغت هم با عمل کوچیک میشه

جوس هارو هم میتونی لیزر کنی

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

مگ هرکی این خصوصیات داشته باشه میان بهش پیشنهاد مدلینگ بدن شانس خواهر شانس 

بچیز دیگ ممنکه همه اینارو بدست بیاری اما وقتی قیافت ب دل نشینه خوشگل بنظر نمیای 😂

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 

چرا میخوای به چشم بقیه بیای.؟ یعنی بقیه اونقدر برات ارزش دارن که میخوای کلا یه چیز دیگه بشی براشون 

شک نکن اون چیزی که میخوای بسازی رو اونا میخوان نه چیزی که هستیو تو دوست داری مردم بخاطر خوشگلبت تورو بخوان؟ این چیزا زود از مد میوفته به فکر یچیز دیگه باش

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   

بینیتو که باید عمل کنی 

یا اگر اصلاح جزئی لازم داره با فیلر میشه یه کارایی کرد

پوستت رو باید مرتب مراقبت کنی . کرم های مخصوص و میکرونیدلینگ و ..

هیکل هم باید بری باشگاه

مژه اکستنشن

ابرو لیفت

موهاتو کراتینه‌کنی

قدت دیگه اگه از سن رشد گذشتی بلند نمیشه

دندوناتم لمینیت

در نهایت میگم عمرت رو در مسیر ارزشمند تری صرف کن

پوللل ندارمممم 😭😭💔

پس برو بخواب 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

پول. پول داشته باشی همه کار میتونی انجام بدی 

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌