2777
2789
عنوان

پسری ک پدر مادرش از هم جدا شدن

72 بازدید | 6 پست

با ی پسری اشنا شدم پسره خیلی حساسیه خیلی خودش همیشه میگ ب اندازه ی ادم ۴۰ ساله سختی کشیدم امروز متوجه شدم پدر مادرش از ۱۲ سالگی جدا شدن و ۲ ساله مادرشو ندیده بعدش دیدم جواب پیاممو نمیداد مشخص بود احساس میکردم خیلی ناراحته و دیگ ادامه ندارم و سوالی نپرسیدم توروخدا بگید ج رفتاری بکنم ادامه دادن با همچین اومی ک مادر نبوده و پسر خیلی حساسیه روحش شکنندس و ب قول خودش سختی کشیده درسته ؟بهم گفت این یک صدم سختیامم نیست به نظرتون باید چیکار کنم اصلا جا خوردم از ی طرف خیلی بهم نیاز داره 

ی جور ک ن ترحم باش ن حس کنع درکش نمیکنی بنظرم اصلا ب روش نیار 

باهاش راه بیا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یعنی ۱۴ سالشه؟  

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که پدر مادرش جدا شدن دلیل بر بد بودنش نیست.

بیشتر رفت و آمد کنید اگر قصدتون ازدواجه که بشناسید همو

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
چ ربطی داره ۲۲ سالشه 

گفتی ۱۲ سالگی پدر و مادرش جدا شدن و ۲ ساله مادرشو ندیده برای همین این فکر و کردم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃