2777
2789
عنوان

کمک کنین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فگر کن همسن مادرت هستم گلم من بیست سال پیش گواهینامه گرفتم 

عه دقیقا همسن مادرمی 😁 

ولی مامان من رو این چیزا خیلییی حساسه اصلا جراعت ندارم بهش بگم اما شما اصلا طرز فکرت اونجوری نیست 😃

عشق💓
عه دقیقا همسن مادرمی 😁  ولی مامان من رو این چیزا خیلییی حساسه اصلا جراعت ندارم بهش بگم اما شم ...

آخه واقعییت همینه  اگر بخوای برنده بشی باید شکست کوچیک رو تحمل کنی 

عزیزم هرکی اخلاقش یه جوریه  

انشاله موفق باشی تو همه ی کارها 

هیچوقت تو زندگی از هیچ کاری نترس

دیدی بچه راه میره میخوره زمین دوباره بلند میشه راه می افته تلاش میکنه با اینکه هنوز عقلش نمیرسه دوست داره راه بره 

عزیزم همه کارها همینه باید پشتکار داشته باشی 

ببخشید یه سوال شما از کی گذاشتید دخترتون بره بیرون 

من خودم کار میکردم وبا مادرشوهرم زندگی میکردم وپدرشم کارش تو خونه بود خیلی کم میرفت بیرون   مدرسه ی دخترم هم روبروی خونمون بود دختر من تا کلاس سوم ابتدایی تو بلوار دم خونمون بازی میکرد با چرخش   بعد که رفت راهنمایی خیلی دلش میخاست با دوستاش بره بیرون پدر سختگیری داشت مجبور بود اگه میخاست با دوستاش بره بیرون من باهاش برم منم سعی میکردم باهاش باشم تو دبیرستان دوستاش میامدن دنبالش من از ترس پدرش نمیزاشتم بره باهاش حرف میزدم تولد دوستاش میرفت  همیشه بهش میگفتم دوستی با پسرو بزار بزرگ بشی عقلت برسه ازوقتی رفت دانشگاه با یکی از پسرا دوست شده بود با همون هم ازدواج کرد من خبر داشتم ولی به پدرش نگفته بودم دخترم  دوراز تهران درس میخوند پدرش میبرد سوار  مترو میکرد شب هم که میامد خودش میرفت میاوردش من با دخترم خیلی دوست بودم اونم همه چی بهم میگفت  

دخترم موقییتها فرق میکنه اخلاقها فرق میکنه 

من از زمان دانشگاه میزاشتم بره  اگه مادر ودختر باهم دوست باشن خیلی خوبه سخت گیری زیادو من قبول ندارم باید دختر یا پسرو باهاش حرف بزنی  آگاهش کنی تو اجتماع گرگ زیاده

من خودم کار میکردم وبا مادرشوهرم زندگی میکردم وپدرشم کارش تو خونه بود خیلی کم میرفت بیرون   مدر ...

بله ولی من نمیتونم با مامانم دوست باشم 

دخترتون جند ساله ازدواج کرده؟

عشق💓
دوسال  ۴ سالم دوست بود دوسالم نامزد بود تو کرونا مجبور شد بدون عروسی برن سرزندگیشون

عکس دخترتون رو دارید میشه بزارید بعد سریع پاک کنید که دردسر نشه اگر هم نمیخواید باشع

عشق💓