maylovek مدیر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7714 عنوان باز جمعه ای دیگر بدون پدرم🥀 | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست حسرتهایی هست کــــه هیچ گاه از دل بیرون نمیروندنبودنهایی هست کــــه با هیچ بودنی جایشان پر نمیشود.مثل حسرت نداشتن پدرمثل جای خالی پدر لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید. 1400/11/22 | 15:42 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maylovek مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7714 کدوم پدر شما مشکلتون چیه تو هر تاپیک تشریف میارین یه کامنت بی ربط میذارین لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
سبط_الزهرا عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 6745 شما مشکلتون چیه تو هر تاپیک تشریف میارین یه کامنت بی ربط میذارین وا خدا یا شفا بده میگم کدوم پدر امام زمانو منظورتونه یا نه واقعا بعضیا ذهناشون مشکل داره ریپ نزن نمیدونم فوهشت دادم ک میگی بی ربط چ چیزا
maylovek مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7714 وا خدا یا شفا بده میگم کدوم پدر امام زمانو منظورتونه یا نه واقعا بعضیا ذهناشون مشکل داره ریپ ... اگه واسه امام زمان بود حتما تو تاپیک قید میکردم.چه فرقی میکنه امام زمان باشه یا پدر.چه نیازی بود مثلا واستون فرق میکرد لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
سبط_الزهرا عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 6745 ب نظرتون من بیشعورم من همچین حسی نصبت ب شما نداشتم اما حالا ک شما ب من بیشعور میگین ب خدا میسپارمتون و اهلبیتم 🙂
maylovek مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7714 ب نظرتون من بیشعورم من همچین حسی نصبت ب شما نداشتم اما حالا ک شما ب من بیشعور میگین&nbs ... ریپ نزنذب سلامت.اگه شما خوب باشین مردم ازتون گلایه نمیکنن.نمونه اش کاربر خزان نارنجی لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.