2777
2789
عنوان

باز جمعه ای دیگر بدون پدرم🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
واقعا خیلی سخته غم نداشتن پدر بدترین غم دنیاست💔💔💔

پدر بد باشه معتاد باشه بد اخلاق باشه ولی باشه 

🥀🥀

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد  امان از رفتگان بی بازگشت😔

خیلی سخته تجربه از دست دادن عزیزهامون🥀اونم جلوی چشمهامون💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
واقعا من هم شکستم فقط زنده ام ب یاد پدرم🥀💔

روح پدرتون شاد 

خیلی سخته خیلی 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
خیلی سخته تجربه از دست دادن عزیزهامون🥀اونم جلوی چشمهامون💔

طعم تلخشو چشیدم 

یه تیکه از قلبت خاموش میشه تا قیامت 

خدا به دلت آرامش بده 

براشون حمد میخونم

برای حاجت دلتون حمد میخونم ریپلای کنین❤️😊
ممنونم همچنین  ایکاش روز پدر وجود نداشت🖤

اره کجا برم صورتشو ببینم و دستهاشو ببوسم.من سال اوله که پدر ندارم.پارسال همه دور پدرم شاد بودیم امسال باید بریم سر مزارش💔🥀

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اره کجا برم صورتشو ببینم و دستهاشو ببوسم.من سال اوله که پدر ندارم.پارسال همه دور پدرم شاد بودیم امسا ...

من روز پدر میشه ۴ماه ک پدرمو از دست دادم

پدر بد باشه معتاد باشه بد اخلاق باشه ولی باشه  🥀🥀

فقـــــــــــــــط باشه و نفس بکشه😔

خدا همه پدراي آسموني رو رحمت كنه به توهم صبربده

الهی آمین 

ممنونم مهربون🌹🙏

طعم تلخشو چشیدم  یه تیکه از قلبت خاموش میشه تا قیامت  خدا به دلت آرامش بده  براشون ...

خدا رفتگان شمارو هم رحمت کنه.جاشون بهشت باشه عزیزم.

ممنونم 🙏🙏🌹

من روز پدر میشه ۴ماه ک پدرمو از دست دادم

ای وای پس خیلی داغت تازه است گلم.خدا به وسعت قلب مهربونت صبری عظیم بهت بده تا این غم بزرگ رو تحمل کنی.

جاشون بهشت باشه.واسشون فاتحه میخونم🥀💔