2777
2789

با ی پسری اشنا شدم پسره خیلی حساسیه خیلی خودش همیشه میگ ب اندازه ی ادم ۴۰ ساله سختی کشیدم امروز متوجه شدم پدر مادرش از ۱۲ سالگی جدا شدن و ۲ ساله مادرشو ندیده بعدش دیدم جواب پیاممو نمیداد مشخص بود احساس میکردم خیلی ناراحته و دیگ ادامه ندارم و سوالی نپرسیدم توروخدا بگید ج رفتاری بکنم ادامه دادن با همچین اومی ک مادر نبوده و پسر خیلی حساسیه روحش شکنندس و ب قول خودش سختی کشیده درسته ؟بهم گفت این یک صدم سختیامم نیست به نظرتون باید چیکار کنم اصلا جا خوردم از ی طرف خیلی بهم نیاز داره 

هووف به نظر میرسه ازین پسرای چس ناله کنه که همش دنبال ترحمه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کسی که از اول زار میزنه رو بزار کنار .یسریشون مثل من قوی میشن اصلن به زبون نمیارن یبار تعریف میکنم همین .یسری اینقد ناله میکنن از همه انتظار دارن درکشون کنن یروزی بخودت میای میبینی که حس خلا داری کسی نیست آرومت کنه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
نه اینو مطمئنم ک دروغ نمیگه 

اینهمه اعتماد از کجا میاد؟

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞